Lenovo Laptop Ekran Kayması ve Mavi Ekran

DenizBey

Decapat
Beyler benim laptop ekran kaymasından garantiye gitti. Anakart değişti ama hala aynı. 1 gün sonra ekran siyah oluyor. Resimdeki gibi ama HDMI veya VGA ile görüntü aktarmıyor ekran gidince. Bir de mavi ekran veriyor bazen (Windows başlatılamadı falan.) Sizce sorunum ne?
NOT: Anakart ve LCD panel sorunsuz. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Panelde veya GPU'da sorun var gibi, ama bana sorarsan panel sorunu gibi.
Ekran gidince HDMI veya VGA ile görüntü aktaramıyorum diyor bu yüzden panelden olacağını sanmıyorum. HDMI görüntü aktaramıyor ise GPU'da sorun vardır. Bana bu bilgiyi Acer bilgisayarım varken servisteki teknisyen demişti bana.

Ekran kaydığı an VGA veya HDMI verniyor ama normalken verıyor. Anakart değişti ben HDD'den kaynaklabılır dıyorum cunku bazen mavi ekran veriyor yanı sısıtemı kitliyor.
Ve bu sorun bir zaman sonra ortaya çıkmakta, şu an o bilgisayardan yazıyorum GPU'da sorun olsa ekran gelmez, hadi diyelım onborard kullanıyor GPU arızalı, oyun girince arıza gösterirdi ki anakartta ve LCD panelde bir sorun yok gibi.
PC normal iken HDMI'dan görüntü var ama ekran gidince yok yanı GPU sağlam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…