Musa Karakaş Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Lenovo bilgisayar satın aldım. Sitesinde bilgisayar ile 3 aylık game Pass yüklü diyordu ancak bu üyeliğe erişemiyorum. Ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Lenovo bilgisayar satın aldım. Sitesinde bilgisayar ile 3 aylık game Pass yüklü diyordu ancak bu üyeliğe erişemiyorum. Ne yapmam gerekir?
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 27 Aralık 2024 #2 Musa Karakaş dedi: Lenovo bilgisayar satın aldım. Sitesinde bilgisayar ile 3 aylık game Pass yüklü diyordu ancak bu üyeliğe erişemiyorum. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Her model için olmuyor dediğiniz şey. Artı 0 Eksi
Musa Karakaş dedi: Lenovo bilgisayar satın aldım. Sitesinde bilgisayar ile 3 aylık game Pass yüklü diyordu ancak bu üyeliğe erişemiyorum. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Her model için olmuyor dediğiniz şey.
KS KS Musa Karakaş Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 Silinen üye dedi: Her model için olmuyor dediğiniz şey. Genişletmek için tıkla... Aldığım modelin sitesinde yazıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Her model için olmuyor dediğiniz şey. Genişletmek için tıkla... Aldığım modelin sitesinde yazıyor.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 27 Aralık 2024 #4 Windows 11 ile yüklü geldiyse yararlanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 27 Aralık 2024 #5 Musa Karakaş dedi: Aldığım modelin sitesinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ile mi yükle geldi yoksa FreeDOS mu? Artı 0 Eksi
Musa Karakaş dedi: Aldığım modelin sitesinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ile mi yükle geldi yoksa FreeDOS mu?
KS KS Musa Karakaş Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #6 SunSet dedi: Windows 11 ile yüklü geldiyse yararlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Çok sağ olun. Silinen üye dedi: Windows 11 ile mi yükle geldi yoksa FreeDOS mu? Genişletmek için tıkla... FreeDos Artı 0 Eksi
SunSet dedi: Windows 11 ile yüklü geldiyse yararlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Çok sağ olun. Silinen üye dedi: Windows 11 ile mi yükle geldi yoksa FreeDOS mu? Genişletmek için tıkla... FreeDos
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 27 Aralık 2024 #7 Musa Karakaş dedi: Anladım teşekkür ederim. Çok sağ olun. FreeDos Genişletmek için tıkla... FreeDos olmuyor hocam. Artı 0 Eksi
Musa Karakaş dedi: Anladım teşekkür ederim. Çok sağ olun. FreeDos Genişletmek için tıkla... FreeDos olmuyor hocam.
KS KS Musa Karakaş Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #8 Teşekkür ederim Artı 0 Eksi