Paneli kötü olsa da bu fiyata kaçmaz. İki güne bitiyor. Ayrıca bütçe nedir?Lenovo laptop istiyorum. Hem oyun kaldıracak hem de günlük iş için kullanilabilecek bir model istiyorum. Uygun fiyatlı.
Hocam laptop iyide pekte uygun fiyatlı durmuyor yani.Paneli kötü olsa da bu fiyata kaçmaz. İki güne bitiyor. Ayrıca bütçe nedir?
Lenovo ideapad 3 olabilir. hem birçok oyunu kaldırır, hemde gündelik işler için uygundur.Lenovo laptop istiyorum. Hem oyun kaldıracak hem de günlük iş için kullanilabilecek bir model istiyorum. Uygun fiyatlı.
Daha ucuza 4060 yok.Hocam laptop iyide pekte uygun fiyatlı durmuyor yani.
Hocam arkadaş uygun fiyatlı demiş. maalesef herkesin 4060 gibi bir ekran kartı almaya bütçesi yok. bu açıdan bakın biraz. Ona göre tavsiye verin.Daha ucuza 4060 yok.
Herkese göre uygun fiyat algısı değişir, kimi için 50k altıdır kimi için 20k.Hocam arkadaş uygun fiyatlı demiş. maalesef herkesin 4060 gibi bir ekran kartı almaya bütçesi yok. bu açıdan bakın biraz. Ona göre tavsiye verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.