Lenovo Laptop önerisi

ZİYA_KARA

Centipat
Arkadaşlar merhaba bir laptop almak istiyorum ama pek bilgim yok. O yüzden günlük işler yani YouTube ve video edit işleri yapacağım. Çok pahalı olmasın Max 4000 TL civarı, biraz artabilir rakam. Oyun falan oynamayacağım camsatia edit işleri ve araştırma yönelik olacak. YouTube siteler tarzı işlemcisi hangisi iyi kaçıncı nesil iyi hiç bilgim yok. Beni bilgilendirir iseniz çok sevinirim. Özellikle önerdiğiniz laptoplar neden önerdiniğizi yazarsanız bilgi sahibi olurum. Laptop markası olarak Lenovo bakıyorum. Lenovo'dan başka PC tercih etmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim 🥰 🥰 🥰

Arkadaşlar merhaba bir laptop almak istiyorum ama pek bilgim yok. O yüzden günlük işler yani YouTube ve video edit işleri yapacağım. Çok pahalı olmasın Max 4000 TL civarı, biraz artabilir rakam. Oyun falan oynamayacağım camsatia edit işleri ve araştırma yönelik olacak. YouTube siteler tarzı işlemcisi hangisi iyi kaçıncı nesil iyi hiç bilgim yok. Beni bilgilendirir iseniz çok sevinirim. Özellikle önerdiğiniz laptoplar neden önerdiniğizi yazarsanız bilgi sahibi olurum. Laptop markası olarak Lenovo bakıyorum. Lenovo'dan başka PC tercih etmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim 🥰 🥰 🥰

Önerim budur Lenovo IP330 Intel Core i5 8250U 4GB 1TB 15.6" Windows 10 Fiyatı bayağı iyi fiyatına göre bence bu :) biraz geçmek lazm bütçeyi ama güvenebilirsiniz.[/Quote]

SSD model tercih etmenizi öneririm. İki model buldum sizin için ilki o bütceye en iyisi maalesef FreeDOS yani kendini kurmanız gerek işletim sistemini.

.

.

İşletim sistemini kurmakda böyle çok kolay aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bütçede Lenovo Thinkpad E495 ve E595 harici modellere bakma, kalite bakımından daha kötü olurlar. Bekleyebilirsen Thinkpad E14 ve E15 4. nesil AMD modelleri çıkacak ama bütçenin üstünde kalabilir.

İşlemci cache ne demek arkadaşlar?
Önbellek demek İşlemcinin önbelleği.
Örnek

Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı