Lenovo laptop satılıp masaüstü alınır mı?

salamancalar

Hectopat
Arkadaşlar geçen yıl kardeşime aldığım Lenovo IdeaPad Gaming3 82K200K0Tx modelini aldık, şimdi masaüstü istiyor bilgisayarın hala 8 ay garantisi devam ediyor. Sizce max kaça satarım laptopu o paraya da nasıl bir sistem toplanır?

Hocam sıfırı 50 bin liralarda oynuyor, en ölü fiyatıyla bile 4000 serisi bir ekran kartına sahip sistem dizersiniz. Ayrıca lenovo'ların kronik ısınma sorunundan da kurtulmuş olursunuz.

Hocam sıfırı 50 bin liralarda oynuyor, en ölü fiyatıyla bile 4000 serisi bir ekran kartına sahip sistem dizersiniz. Ayrıca lenovo'ların kronik ısınma sorunundan da kurtulmuş olursunuz.
Evet sıfırı o fiyatlarda ama o fiyat doğru Bi fiyat değil, şu an pek piyasada olmadığı için o şekilde,max 25k saytabilirim diye düşünüyorum,o fiyata alınır mı?

Daha o kadar şımarmadı

Bende de Lenovo'nun Loq 15IAX9 4050'li modeli var , kardeşin üniversiteye geçmeye yakınsa satmanın bir manası yok zaten yakında tekrar laptop almanız gerekecek fakat değilse elinizdeki laptop 30k'dan aşağı gitmez diye düşünüyorum. 4060'lı masaüstü sistem toplanabilir.

Lenovo'nun kronik ısınma sorunu 🤠. Asus Tuf'ların Msi'ların olduğu masada en serin çalışan benimki dostum ama sen bilirsin.

Bende de Lenovo'nun Loq 15IAX9 4050'li modeli var , kardeşin üniversiteye geçmeye yakınsa satmanın bir manası yok zaten yakında tekrar laptop almanız gerekecek fakat değilse elinizdeki laptop 30k'dan aşağı gitmez diye düşünüyorum. 4060'lı masaüstü sistem toplanabilir.

Lenovo'nun kronik ısınma sorunu 🤠. Asus Tuf'ların Msi'ların olduğu masada en serin çalışan benimki dostum ama sen bilirsin.
Hocam laptop hâliyle zaten ısınacaktır. Olay o değil, bildiğiniz üzere işlemci bazlı bir ısınma sorunu var Lenovo'nun bundan söz etmek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı