Çözüldü Lenovo laptopa ekstra SSD takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gottagoogleit

Femtopat
Daha fazla  
Sipariş verdiğim laptop geldiği gün elimde olan 2 TB'lık SSD'yi laptopa takmak istiyorum. Bir bilgisayarcıdan yardım alarak yapacağım, garanti konusunda bir sıkıntı çıkar mı? Ürünün markası Lenovo.

Sadece arka kapak açıldığında takılacak biçimdeyse garantisi bozulmaz. Yine de model belirtin ona göre yorum yapalım.

Yeni modelse %99, 9 M.2 girişi vardır ikinci olarak. Ama model vermezseniz bir cevap alamazsın. Kendin de bakabilirsin Lenovo sitesinden. Ürünün model numarasını yaz teknik özelliklere bak.

Laptoplarla ve donanımla pek aram yok. Forum kurallarında basit konular üzerine soru sorulamayacağına dair bir ibare de yok.

2 adet M.2 slotu mevcut.
Modelde ekstra disk slotu var ve 2 TB takılabilir. Zarar verilmediği sürece garanti dışı da kalmaz.
Montaj sırasında bir bilgisayarcıdan yardım almak sorun yaratır mı?

Laptoplarla ve donanımla pek aram yok. Forum kurallarında basit konular üzerine soru sorulamayacağına dair bir ibare de yok.

Hayır sorun olmaz ama kendiniz de yapabilirsiniz basit bir işlem.

Kolay bir işlem hocam dikkatli yaparsanız sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…