gottagoogleit Femtopat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Sipariş verdiğim laptop geldiği gün elimde olan 2 TB'lık SSD'yi laptopa takmak istiyorum. Bir bilgisayarcıdan yardım alarak yapacağım, garanti konusunda bir sıkıntı çıkar mı? Ürünün markası Lenovo.
Sipariş verdiğim laptop geldiği gün elimde olan 2 TB'lık SSD'yi laptopa takmak istiyorum. Bir bilgisayarcıdan yardım alarak yapacağım, garanti konusunda bir sıkıntı çıkar mı? Ürünün markası Lenovo.
Çözüm Artoria Pendragon 11 Haziran 2024 Modelde ekstra disk slotu var ve 2 TB takılabilir. Zarar verilmediği sürece garanti dışı da kalmaz.
KS KS gottagoogleit Femtopat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #11 Artoria Pendragon dedi: Hayır sorun olmaz ama kendiniz de yapabilirsiniz basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ürün eline ulaştığında karar vereceğim. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Hayır sorun olmaz ama kendiniz de yapabilirsiniz basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ürün eline ulaştığında karar vereceğim.