Lenovo laptopa Mac kurmak

Fazlasını söylemesine gerek yok aslında. Lenovo'nun kullandığı Wifi yongaları Hackintosh ile uyumsuz. Wifi kullanmadan da bir işlevi olmuyor bence.

Ethernet belki kullanır.

İlla ki Wi-Fi ile mi bağlanacak? Belki Hackintosh uyumlu adaptörü var? Ya da kurabileceğini anlarsa alacak?

Heh. Linç tayfa eksik kaldı diyordum. Gelmişler sağ olsunlar. Unuttum söylediğiniz ihtimalleri. Ama daha sisteminin özelliklerini belirtmeyi bile bilmeyen biri için fazla iyimser düşünüyorsunuz.

Heh. Linç tayfa eksik kaldı diyordum. Gelmişler sağ olsunlar. Unuttum söylediğiniz ihtimalleri. Ama daha sisteminin özelliklerini belirtmeyi bile bilmeyen biri için fazla iyimser düşünüyorsunuz.

Bu konuda konu sahibi kurabilir miyim demiş sadece. Wi-Fi ile işim var dememiş. Size sorulan tek soru kurabilir miyim? Bu soruya cevap vermeniz gerekiyor. Wi-Fi uyumsuzluğuna değil.

Bu konuda konu sahibi kurabilir miyim demiş sadece. Wi-Fi ile işim var dememiş. Size sorulan tek soru kurabilir miyim? Bu soruya cevap vermeniz gerekiyor. Wi-Fi uyumsuzluğuna değil.

Eğer Lenovo ise yüzde 80 RAM table problemi de yaşayacak. Normal bir markaya göre fazlasıyla sorunlu kurulum aşamasında. Haklısınız Wi-Fi ile işim var dememiş ama kendi kullanım tecrübemden yola çıkarak binbir zahmetle kurduğuna değmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı