M Mehmet Dönmez Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #1 Arkadaslar Lenovo model laptopum var. Aldıgımda Windows 8.1 kuruluydu. Şimdi format atmak istiyorum ancak Win 8'imin orjinalliginin de gitmesini istemiyorum. CD keyi de bilmiyorum. Nasıl atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2015
Arkadaslar Lenovo model laptopum var. Aldıgımda Windows 8.1 kuruluydu. Şimdi format atmak istiyorum ancak Win 8'imin orjinalliginin de gitmesini istemiyorum. CD keyi de bilmiyorum. Nasıl atabilirim?
D deepdark0 Ziyaretçi 20 Mayıs 2015 #2 Bu konuda rehber var. Windows 8.1 kurunca zaten otomatik lisans kabul eder. Eğer kabul etmez ise öğrenip girersin. Kuruluma başlamadan önce öğrenip bir yere not et. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal
Bu konuda rehber var. Windows 8.1 kurunca zaten otomatik lisans kabul eder. Eğer kabul etmez ise öğrenip girersin. Kuruluma başlamadan önce öğrenip bir yere not et. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #3 Google'dan istediğiniz ürün anahtarını araştırıp kolayca bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Google'dan istediğiniz ürün anahtarını araştırıp kolayca bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et