E EnesEkm Yoctopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Lapoptları nasıldır? Teknik servis açısından kötü yorumlar vardı doğru mu?
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #2 EnesEkm dedi: Lapoptları nasıldır? Teknik servis açısından kötü yorumlar vardı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Teknik servise göndermedim fakat her markanın kötü modelleri olabiliyor iyi modelleri var.
EnesEkm dedi: Lapoptları nasıldır? Teknik servis açısından kötü yorumlar vardı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Teknik servise göndermedim fakat her markanın kötü modelleri olabiliyor iyi modelleri var.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 EnesEkm dedi: Lapoptları nasıldır? Teknik servis açısından kötü yorumlar vardı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Modele bağlı değişir.
EnesEkm dedi: Lapoptları nasıldır? Teknik servis açısından kötü yorumlar vardı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Modele bağlı değişir.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 Teknik servis olarak bence iyi kendim görüştüm ve bir sıkıntı yaşamadım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 10 Mayıs 2022 #5 modele göre yargilamak daha iyi olur her markanin iyi modeli kötü modeli vardir teknik servise hiç işim düşmedi
modele göre yargilamak daha iyi olur her markanin iyi modeli kötü modeli vardir teknik servise hiç işim düşmedi