Lenovo laptopta bir sorun mu var?

yagmur41

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 1-2 ay önce Lenovo'nun 4060 115W, Ryzen7 7840HSLI laptopunu aldım. İnternetteki bir kişi 56k ya aldığı HP 4050'li i713700'lü laptopunun 500 FPS'lere çıkabildiğini söylemiş. Ben 300'e nadir çıkıyor 200'lerde dolanıyorum. Bilgisayarımda bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MUX açık mı? Valorant daha çok CPU agirlikli oyun, 13700H da tekli çekirdekte daha iyi. Farklar olabilir.
Hocam MUX açık mı nereden bakılıyor? ayrıca oyunda bazen düşük ping yazıyor ve adamlar ışınlanıyor, paket kaybı olabilir diyorum ama o da hep %0 yazıyor pingim ise sabit: 7. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam MUX açık mı nereden bakılıyor? Ayrıca oyunda bazen düşük ping yazıyor ve adamlar ışınlanıyor, paket kaybı olabilir diyorum ama o da hep %0 yazıyor pingim ise sabit: 7. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Lenovo Vantage uzerinden bakiliyor, oradan dGPU kipini açın.

Performans acisindan etki etmedi mi, ayari bir atar misiniz?

Bu sitedeki bilgisayar konusunda en bilgili kisilerdenmissiniz de soruma gelmediniz ama yine de sormak istedim. Bana 48 bin son bütçe olarak bir is laptopu önerir misiniz? Sadece yazilim web tasarim icin kullanilacak, oyun oynamayacagim. Bana Dell, HP ve Lenovo olarak önerir verir misiniz?

RAM kaç GB ve çift kanal mı? Benim laptopta düşük FPS veriyordu(8 GB)ekstradan RAM aldım Valorant oynarken 120-100-90 FPS alıyordum. 16 yapınca 250 falan rahat görüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı