Çözüldü Lenovo laptopta format sonrasında internete bağlanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cyberpeek

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar.
Bugün Lenovo laptopa format attım, Windows 7 ve internete bağlanamadım sonrasında kurabileceğim olabilecek driverları yükleyip kurdum ama halen internete erişimim yok. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet Sanırım ama uygun driver bulamadım

Lenovo model 20378 buldum ve buradaki driver kurdum kurulunca alta yüklendi falan iyi hoş çıkıyor ama internet gelmiyor

Bu kombinasyon laptopumda uçak modu geçişi yapıyor
Resmi Lenovo Dizüstü Bilgisayarı, Aksesuarları ve Bilgisayar Desteği - Lenovo Support TR
buraya model numarasını yazarak driverlara erişebilirsiniz.
Eğer Wi-Fi açılmıyorsa driverlarda sorun vardır, baştan tekrar kurun.

Yanlış Driver'ı kurmuş olabilirsiniz. Bilgisayarın tam modelini atarsanız yardımcı olabilirim.

Lenovo model 20378 buldum ve buradaki driver kurdum kurulunca alta yüklendi falan iyi hoş çıkıyor ama internet gelmiyor. Model için sizin için yeterli mi INTEL-i7 4710HQ 2.5GHz işlemci var etiketi sökülü olduğu için DxDiag'tan bunları buldum

Hocam sanırsam FN+F5 tuşları Wi-Fi açıp kapatmaydı laptoplarda dener misiniz?

Son düzenleme:

Lenovo model 20378 buldum ve buradaki driver kurdum kurulunca alta yüklendi falan iyi hoş çıkıyor ama internet gelmiyor

Resmi Lenovo Dizüstü Bilgisayarı, Aksesuarları ve Bilgisayar Desteği - Lenovo Support TR
buraya model numarasını yazarak driverlara erişebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı