darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Laptop format atmak ıstıyorum ama nasıl atacagımı bılmedıgım için yardım ıstıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 4 Ağustos 2024 #2 YouTube’dan detalı videosunu izlemenizi öneririm. Anlatsakta izlemek kadar etkili olmaz sizin için.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 darkweeb dedi: Laptop format atmak ıstıyorum ama nasıl atacagımı bılmedıgım için yardım ıstıyorum. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz ne windows 10 11
darkweeb dedi: Laptop format atmak ıstıyorum ama nasıl atacagımı bılmedıgım için yardım ıstıyorum. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz ne windows 10 11
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 emyw dedi: youtube Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş bir şey bilmiyor işletim sistemine göre windows 10 veya 11 ise ona göre video önerilim
emyw dedi: youtube Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş bir şey bilmiyor işletim sistemine göre windows 10 veya 11 ise ona göre video önerilim
emyw Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #6 Ahnohnim dedi: Hocam arkadaş bir şey bilmiyor işletim sistemine göre Windows 10 veya 11 ise ona göre video önerilim. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi Windows 10 üzerinden açmış konuyu. O yüzden bende Windows 10 attım.
Ahnohnim dedi: Hocam arkadaş bir şey bilmiyor işletim sistemine göre Windows 10 veya 11 ise ona göre video önerilim. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi Windows 10 üzerinden açmış konuyu. O yüzden bende Windows 10 attım.
darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #7 Ahnohnim dedi: İşletim sisteminiz ne Windows 10 11 Genişletmek için tıkla... Windows 11 OnePC dedi: YouTube’dan detalı videosunu izlemenizi öneririm. Anlatsakta izlemek kadar etkili olmaz sizin için. Genişletmek için tıkla... anlamadıgım ıcın buraya yazdım Ahnohnim dedi: Hocam arkadaş bir şey bilmiyor işletim sistemine göre Windows 10 veya 11 ise ona göre video önerilimwino Genişletmek için tıkla... windows 11 Ahnohnim dedi: İşletim sisteminiz ne windows 10 11 Genişletmek için tıkla... windows 11
Ahnohnim dedi: İşletim sisteminiz ne Windows 10 11 Genişletmek için tıkla... Windows 11 OnePC dedi: YouTube’dan detalı videosunu izlemenizi öneririm. Anlatsakta izlemek kadar etkili olmaz sizin için. Genişletmek için tıkla... anlamadıgım ıcın buraya yazdım Ahnohnim dedi: Hocam arkadaş bir şey bilmiyor işletim sistemine göre Windows 10 veya 11 ise ona göre video önerilimwino Genişletmek için tıkla... windows 11 Ahnohnim dedi: İşletim sisteminiz ne windows 10 11 Genişletmek için tıkla... windows 11
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 4 Ağustos 2024 #8 USB Belleğiniz var mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Ağustos 2024 #9 Bu adamın bi uzayda format atmadığı kaldı. Her videosu da Youtube'ta mevcut. Format atarken şurada takıldım, şöyle sorun çıktı diye sorsanız neyse de hala format nasıl atılır diye soruyorsunuz. Ayıp gerçekten.
Bu adamın bi uzayda format atmadığı kaldı. Her videosu da Youtube'ta mevcut. Format atarken şurada takıldım, şöyle sorun çıktı diye sorsanız neyse de hala format nasıl atılır diye soruyorsunuz. Ayıp gerçekten.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format = Windows'u tekrar kurmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format = Windows'u tekrar kurmak.