alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 31 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Lenovo laptop kullanıyorum. Durup dururken bu hatayı verdi, takılı olan SSD mi bozuldu yoksa Windows mu silindi?
Arkadaşlar Lenovo laptop kullanıyorum. Durup dururken bu hatayı verdi, takılı olan SSD mi bozuldu yoksa Windows mu silindi?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 31 Ocak 2024 #2 alpserhat dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop kullanıyorum. Durup dururken bu hatayı verdi, takılı olan SSD mi bozuldu yoksa Windows mu silindi? Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarında sıkıntı çıkmış olabilir. Kullandığınız Windows sürümünün ISO'sunu flash belleğe yazdırın oradan boot edin cihazı. Artı 0 Eksi
alpserhat dedi: Arkadaşlar Lenovo laptop kullanıyorum. Durup dururken bu hatayı verdi, takılı olan SSD mi bozuldu yoksa Windows mu silindi? Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarında sıkıntı çıkmış olabilir. Kullandığınız Windows sürümünün ISO'sunu flash belleğe yazdırın oradan boot edin cihazı.
KS KS alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 31 Ocak 2024 #3 Fueren dedi: Windows dosyalarında sıkıntı çıkmış olabilir. Kullandığınız Windows sürümünün ISO'sunu flash belleğe yazdırın oradan boot edin cihazı. Genişletmek için tıkla... Boot ettikten sonra ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Windows dosyalarında sıkıntı çıkmış olabilir. Kullandığınız Windows sürümünün ISO'sunu flash belleğe yazdırın oradan boot edin cihazı. Genişletmek için tıkla... Boot ettikten sonra ne yapmalıyım?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 31 Ocak 2024 #4 alpserhat dedi: Boot ettikten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yükleyin. Format atar gibi fakat SSD nizi biçimlendirmezseniz dosyalarınıza bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
alpserhat dedi: Boot ettikten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yükleyin. Format atar gibi fakat SSD nizi biçimlendirmezseniz dosyalarınıza bir şey olmaz.
KS KS alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 31 Ocak 2024 #5 Fueren dedi: Yükleyin. Format atar gibi fakat SSD nizi biçimlendirmezseniz dosyalarınıza bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Yükleyin. Format atar gibi fakat SSD nizi biçimlendirmezseniz dosyalarınıza bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.