Lenovo Legion 5 2021 alınır mı?

AyşeB

Picopat
Daha fazla  
Mühendislik öğrencisiyim, beni uzun süre götürecek bir bilgisayar bakıyorum. Lenovo Legion 5 2021 R5 5600H RTX3600 modelini almayı düşünüyorum ama henüz tam karar veremedim. İşlemcisi ve Ram ı aklımı karıştırdı. Ve lenovo veya msi dan hangisi bu fiyat segmentinde önde.14k ya başka bir laptop mu alınmalı. Tekrar bir sormak istedim.

Son düzenleme:
Yani soru çok boş. Alınabilir mi ne demek? parasını öderseniz alabilirsiniz kimse engel olmaz. Ne için kullanacaksınız, neden aklınızda böyle bir soru işareti var? Hangi modelini alacaksınız? Biraz bilgi vermeniz lazım ki bir şey diyelim.

Yani soru çok boş. Alınabilir mi ne demek? parasını öderseniz alabilirsiniz kimse engel olmaz. Ne için kullanacaksınız, neden aklınızda böyle bir soru işareti var? Hangi modelini alacaksınız? Biraz bilgi vermeniz lazım ki bir şey diyelim.
Haklısınız, sorumu güncelledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce de benzer konular açtığınızı fark ettim, laptop gayet güzel ve alınabilir bir model. Aklınızda soru işareti kalmasın yarı yolda bırakmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı