campanharo
Hectopat
Nasıl yani hocam? Yalnızca plastik olduğu için mi bu yorum, daha önce plastik kasa gaming laptop kullanmıştımKasası plastik, oyun için alıyorsan RAM değişimi yapman gerekiyor.
Hocam sorması ayıp olmazsa Rog Strix'ten memnun kaldınız mı? Sebebi söylenebilir bir şeyse merak etmiyor değilimLegion 5 laptopu almayı düşünüyorum. Çoğunlukla yazılım bazen de oyun için kullanacağım. Daha önce kullanan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Ve aynı zamanda başka model önerilerinize de açığım.
Hocam bu laptop aslında bir arkadaşım için. Ben ROG' dan gayet memnunum şu an gerçekten kaliteli. Ama alır almaz 8x2 yapmanızı öneririm RAM'i eğer büyük oyunlar oynuyorsanız ben pek oynamıyorum şimdilik 8 .Hocam sorması ayıp olmazsa Rog Strix'ten memnun kaldınız mı? Sebebi söylenebilir bir şeyse merak etmiyor değilim![]()
Kasası plastik, oyun için alıyorsan RAM değişimi yapman gerekiyor.
Cevap için teşekkürlerHocam bu laptop aslında bir arkadaşım için. Ben ROG' dan gayet memnunum şu an gerçekten kaliteli. Ama alır almaz 8x2 yapmanızı öneririm RAM'i eğer büyük oyunlar oynuyorsanız ben pek oynamıyorum şimdilik 8 .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.