ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 18 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Lenovo vantage yazılımında ısı kipini Performans'a aldığımda overclock ayarı çıkıyor. Hangi ayarda kullanmalıyım? Bir problem olur mu kullansam?
Arkadaşlar Lenovo vantage yazılımında ısı kipini Performans'a aldığımda overclock ayarı çıkıyor. Hangi ayarda kullanmalıyım? Bir problem olur mu kullansam?
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #2 Kullanabilirsiniz ortalama bir şey olursa iyi olur. Cihazın ekran kartına OC yapıyor bu sebeple ekran kartı bir tık daha fazla ısınabilir.
Kullanabilirsiniz ortalama bir şey olursa iyi olur. Cihazın ekran kartına OC yapıyor bu sebeple ekran kartı bir tık daha fazla ısınabilir.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 18 Haziran 2022 #3 AriceN dedi: Kullanabilirsiniz ortalama bir şey olursa iyi olur. Cihazın ekran kartına OC yapıyor bu sebeple ekran kartı bir tık daha fazla ısınabilir. Genişletmek için tıkla... +100MHz yaptım fps bi tık arttı gibi sıcaklıklar aynı. devam edeyim mi yavaşça arttırmaya?
AriceN dedi: Kullanabilirsiniz ortalama bir şey olursa iyi olur. Cihazın ekran kartına OC yapıyor bu sebeple ekran kartı bir tık daha fazla ısınabilir. Genişletmek için tıkla... +100MHz yaptım fps bi tık arttı gibi sıcaklıklar aynı. devam edeyim mi yavaşça arttırmaya?
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #4 ardacn60 dedi: +100MHz yaptım FPS bir tık arttı gibi sıcaklıklar aynı. Devam edeyim mi yavaşça arttırmaya? Genişletmek için tıkla... En yüksekte de kullansanız pek bir şey olmaz Max 4 5 derece oynar sıcaklıklar. Yavaş yavaş arttırın barı. İdeal bulduğunuz değerde dursun.
ardacn60 dedi: +100MHz yaptım FPS bir tık arttı gibi sıcaklıklar aynı. Devam edeyim mi yavaşça arttırmaya? Genişletmek için tıkla... En yüksekte de kullansanız pek bir şey olmaz Max 4 5 derece oynar sıcaklıklar. Yavaş yavaş arttırın barı. İdeal bulduğunuz değerde dursun.