K kuzeylynw Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Bilgisayarımda oyun oynarken birden mavi ekran verip birden default boot devide missing or boot failed... hatasıyla karşılaşıyorum. SSD ve HDD sağlıklarına baktığımda da bir sorun yoktu, nasıl çözebilirim? Rica ediyorum yardımcı olun, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
Bilgisayarımda oyun oynarken birden mavi ekran verip birden default boot devide missing or boot failed... hatasıyla karşılaşıyorum. SSD ve HDD sağlıklarına baktığımda da bir sorun yoktu, nasıl çözebilirim? Rica ediyorum yardımcı olun, iyi günler.
1c3d Yoctopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #2 Bu sorunun 3 sebebi vardır: 1. Boot sırası yanlış. 2. BIOS ayarları yanlış. 3. HDD'in de bir hata olmuş olabilir. buradan BIOS simülasyon uygulamasını indirerek çözmeyi deneyebilirsin Artı 0 Eksi
Bu sorunun 3 sebebi vardır: 1. Boot sırası yanlış. 2. BIOS ayarları yanlış. 3. HDD'in de bir hata olmuş olabilir. buradan BIOS simülasyon uygulamasını indirerek çözmeyi deneyebilirsin
KS KS K kuzeylynw Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 1c3d dedi: Bu sorunun 3 sebebi vardır: 1. Boot sırası yanlış. 2. BIOS ayarları yanlış. 3. HDD'in de bir hata olmuş olabilir. buradan BIOS simülasyon uygulamasını indirerek çözmeyi deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... ilk 2 olabilir nasıl bakabilirim Artı 0 Eksi
1c3d dedi: Bu sorunun 3 sebebi vardır: 1. Boot sırası yanlış. 2. BIOS ayarları yanlış. 3. HDD'in de bir hata olmuş olabilir. buradan BIOS simülasyon uygulamasını indirerek çözmeyi deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... ilk 2 olabilir nasıl bakabilirim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #4 BIOS'a girip boot kısmını atar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu. Artı 0 Eksi
KS KS K kuzeylynw Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #5 Einstein dedi: BIOS'a girip boot kısmını atar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ssd yemi kurulduğunu Einstein dedi: BIOS'a girip boot kısmını atar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 2faa0e2a-dee7-4f93-877f-94ffe2857f33.png 1,1 MB · Görüntüleme: 58 s.png 1,5 MB · Görüntüleme: 73 Son düzenleme: 16 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'a girip boot kısmını atar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ssd yemi kurulduğunu Einstein dedi: BIOS'a girip boot kısmını atar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu. Genişletmek için tıkla...