Hydrawarrior Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Oyun oynama dışında günlük işler yapmak için de bakmaktayım bu cihaza. Masaüstü bilgisayarım var hiç o yönde öneride bulunmayın. Alınır mı?
Oyun oynama dışında günlük işler yapmak için de bakmaktayım bu cihaza. Masaüstü bilgisayarım var hiç o yönde öneride bulunmayın. Alınır mı?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.033 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 2 Nisan 2024 #2 Gündelik işler derken? Mouse dönüşmesi vs iyi ama o işi Rog Ally ile de yapabilirsin.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Nisan 2024 #3 Hydrawarrior dedi: Oyun oynama dışında günlük işler yapmak için de bakmaktayım bu cihaza. Masaüstü bilgisayarım var hiç o yönde öneride bulunmayın. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız da varsa en çok zevki size SteamDeck OLED verir. Hem komforlu hem OLED hemde akan bir işletim sistemi var.
Hydrawarrior dedi: Oyun oynama dışında günlük işler yapmak için de bakmaktayım bu cihaza. Masaüstü bilgisayarım var hiç o yönde öneride bulunmayın. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız da varsa en çok zevki size SteamDeck OLED verir. Hem komforlu hem OLED hemde akan bir işletim sistemi var.
Hydrawarrior Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 bados123 dedi: Gündelik işler derken? Mouse dönüşmesi vs iyi ama o işi ROG Ally ile de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Klasik dışarıda kullanma. ROG Ally'ı SD kart olayından dolayı düşünmüyorum eğer ROG Ally 2 gelirse. AliEgemen dedi: Eğer bilgisayarınız da varsa en çok zevki size Steam Deck OLED verir. Hem komforlu hem OLED hem de akan bir işletim sistemi var. Genişletmek için tıkla... Steam Deck güzel bir cihaz ama Steam dışındaki diğer platformları da kullanıyorum. Ondan pek cazip gelemiyor ama eğer bir yolu varsa seçebilirim.
bados123 dedi: Gündelik işler derken? Mouse dönüşmesi vs iyi ama o işi ROG Ally ile de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Klasik dışarıda kullanma. ROG Ally'ı SD kart olayından dolayı düşünmüyorum eğer ROG Ally 2 gelirse. AliEgemen dedi: Eğer bilgisayarınız da varsa en çok zevki size Steam Deck OLED verir. Hem komforlu hem OLED hem de akan bir işletim sistemi var. Genişletmek için tıkla... Steam Deck güzel bir cihaz ama Steam dışındaki diğer platformları da kullanıyorum. Ondan pek cazip gelemiyor ama eğer bir yolu varsa seçebilirim.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Nisan 2024 #5 Hydrawarrior dedi: Klasik dışarıda kullanma. ROG Ally'ı SD kart olayından dolayı düşünmüyorum eğer ROG Ally 2 gelirse. Steam Deck güzel bir cihaz ama Steam dışındaki diğer platformları da kullanıyorum. Ondan pek cazip gelemiyor ama eğer bir yolu varsa seçebilirim. Genişletmek için tıkla... How to install the Epic Games Launcher on the Steam Deck Here's how to install the Epic Games Launcher on a Steam Deck, and get access to your Epic Games Store library. www.rockpapershotgun.com
Hydrawarrior dedi: Klasik dışarıda kullanma. ROG Ally'ı SD kart olayından dolayı düşünmüyorum eğer ROG Ally 2 gelirse. Steam Deck güzel bir cihaz ama Steam dışındaki diğer platformları da kullanıyorum. Ondan pek cazip gelemiyor ama eğer bir yolu varsa seçebilirim. Genişletmek için tıkla... How to install the Epic Games Launcher on the Steam Deck Here's how to install the Epic Games Launcher on a Steam Deck, and get access to your Epic Games Store library. www.rockpapershotgun.com