Çözüldü Lenovo Legion Precision vs Logitech G300s

• Konuyu başlatan Lonis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.591
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lonis

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Gaming Laptop
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar selam.
Bırakacağım linkteki Lenovo mouse 150 IPS 30G gözüküyor ben yanlış görmediysem,
Ama Logitech G300s 60 IPS 20G diye biliyorum. Siz de bir bakabilir misiniz, bana başka bir konuda bir arkadaş Lenovo'nun faresinde optik sensörü var Logitech G300S'den daha kötü dedi, ama ben yanlış anlamadıysam daha iyi gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Lenovo:

1680511306182.png

Logitech:

1680511343524.png

Lenovo bir tık önde.
Peki teşekkür ederim arkadaşlar, delux konusunda anlaştık, şimdi ana konuya dönebiliriz.
Logitech G300s 500 TL'ye alınmaz hale gelse de, Lenovo mouse A101 de 350 TL'ye satılıyor, ağırlık ayarlama ve tutuş kolaylığı gibi artı yönleri, sensörü kendisinden daha iyi olan mouselere rağmen daha tercih edilebilir duruyor,
G300s ile o Lenovo mouse yi karşılaştırırsak teknik olarak, Lenovo mu daha iyi G300s mi?

@KafadanKontak
@Shuichi Tatsuo

Son düzenleme:
Sensör her zaman avantajı belirleyen bir konudur. Sonra elinizin ölçüsü ve tutuş şekliniz, sonra da oynadığınız oyunlara göre ağırlık konuları. Ağır fareler FPS oyunlarında çok sağlıklı olmasa da hafif fareler hem FPS hem de diğer tüm oyun çeşitleri için gerekli kolaylığı sağlıyor. İki farenin de kendine göre artıları eksileri var. Bakış açısı önemli. Ama sensörü iyi olan daha iyi faredir diyeyim için rahat olsun :D

Sensör her zaman avantajı belirleyen bir konudur. Sonra elinizin ölçüsü ve tutuş şekliniz, sonra da oynadığınız oyunlara göre ağırlık konuları. Ağır fareler FPS oyunlarında çok sağlıklı olmasa da hafif fareler hem FPS hem de diğer tüm oyun çeşitleri için gerekli kolaylığı sağlıyor. İki farenin de kendine göre artıları eksileri var. Bakış açısı önemli. Ama sensörü iyi olan daha iyi faredir diyeyim için rahat olsun :D

Sormaya çalıştığım nokta da O, hangisinin sensörü daha iyi 😃

Başka bir arkadaş G300s e 60 IPS demişti, o yanlış bakmış sanırsam, ben de G300s ile Lenovo arasında bu kadar fark beklemiyor dum,
Peki teşekkür ediyorum.

İkisi de alınmaz.

Bunlara bakın.
Hocam Essential olanında click latency 12 ms, bu çok yüksek bir değer. Önermem. Onun yerine Delux M700 3327 daha iyi olur. Rival 3 ise alınmaz. Kronik LOD sorunu ve scroll tuşu mevcut.

Konuya gelince, Lenovo daha iyi.

@KafadanKontak gerekli bilgileri verdiğin için teşekkürler. Benim önerim M700BU 3389 olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı