Lenovo Legion R24e alınır mı?

Doğru diyorsun, attığın monitör iyi gibi ama alternatif var mı ona bakıyorum. Değerler standart, olması gibi. Eğer kronik bir şeyi yoksa alınabilir.

2K alsanda 2K oynamak zorunda değilsin zaten, ileride sistemi değişip oynayabilme ihtimaline göre atmış o monitörü hocam. Ama istemiyorsan tabii bir şey diyemem, model bakıyorum şu an.

Hocam konuyu okudum da R25i-30 kullanmışsınız neden devam etmiyorsunuz? Ben de şu an bu modeli kullanıyorum, IPS 165hz, 8bit yani gayet iyi.

Hocam konuyu okudum da R25i-30 kullanmışsınız neden devam etmiyorsunuz? Ben de şu an bu modeli kullanıyorum, IPS 165hz, 8bit yani gayet iyi.
Eskiden kullanıyordum sattım sistemimi 1 sene önce ve şimdi yine yeni sistem aldım monitör bakıyorum. 25i30 olsa direkt alırım. Fiyatı gereksiz artmış.

2K alsam da 2K oynamak zorunda değilim evet ama bildiğim kadarıyla 2K'den 1080P'ye çekince boyut 27 inc olduğundan pikseller belli oluyor. Yani 24 inc 1080p için daha ideal oluyor. Ve 2K'den 1080e çekince normal 24 inc 1080'den daha kotu görüntü veriyor.

Bende R24e yeni olduğundan merak ettim. Bana da iyi geldi nit biraz düşük kalmış ama benim içn yeterli düzeyde.

Şu an da aldığım sistemi 5 ay sonra nişanlım kullanacak. Yani 3 4 sene kullanır. Monitör ile birlikte. O açıdan 2K da ömrü uzun olmaz. Ben ise zaten 5 ay sonra 9070 XTli bir sistem veya 5070'li bir sisteme geçeceğim. O açıdan o zaman 2K monitör alırım kendime.

Son düzenleme:

Satıcısı pek güven vermedi nedense bu monitoru de duydum çok. Bahsettiğiniz arkadaş gelirse bir de ondan öneri alalım bakalım.

Görmedim sadece bütçeye bakıp öneri yapmıştım.

Bu monitör kötü maalesef. Dediğim gibi giriş seviyede MAG256F harici güzel bir MSI monitör yok.

Görmedim sadece bütçeye bakıp öneri yapmıştım.

Bu monitör kötü maalesef. Dediğim gibi giriş seviyede MAG256F harici güzel bir MSI monitör yok.

Hocam kötü tarafınıda açıklarsan sevinirim, bir kroniği mi var genel olarak MSI böyle mi?

R24E'nin en büyük eksisi parlaklığının 237CD olması. Bir başka incelemede 290CD çıkıyor ama riske almaya değmez. Kaldı ki kontrastı da daha düşük çıkıyor o testte. Onun fiyatında zaten daha yüksek renk gamutu, kontrast ve parlaklık sunan AOC 24G42e var.

Hocam kötü tarafınıda açıklarsan sevinirim, bir kroniği mi var genel olarak MSI böyle mi?

Kronik bir sorun değil. Boe panel yerine hkc kullanmış MSI. Hem giriş seviyesi bir panel hem de renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak iyi değil.

Anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…