ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #61 barış baskan dedi: Tabii ki hocam sağ olun tekrardan iyi Sosyaller. @bluerr @ubiiyy monitör geldi fakat satıcı gti bilişim iade veya ikinci el ürün yollamış. Bir sürü kutu açılımı videosu izledim. Resmen kutuyu kendiler bantlamış ve yollamış ne pat pata sarılı ne bir şey. Kutuyu acmadan iade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun, başka bir yerden mi alacaksın?
barış baskan dedi: Tabii ki hocam sağ olun tekrardan iyi Sosyaller. @bluerr @ubiiyy monitör geldi fakat satıcı gti bilişim iade veya ikinci el ürün yollamış. Bir sürü kutu açılımı videosu izledim. Resmen kutuyu kendiler bantlamış ve yollamış ne pat pata sarılı ne bir şey. Kutuyu acmadan iade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun, başka bir yerden mi alacaksın?
barış baskan Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 696 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #62 ubiiyy dedi: Sağlık olsun, başka bir yerden mi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Çember iyice daraldı ne heves kaldı ne bir şey. Hepsiburada saticisi bulmam lazım namert herifler ikinci el yolluyor. 10 gün oldu sistem yatıyor masada resmen.
ubiiyy dedi: Sağlık olsun, başka bir yerden mi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Çember iyice daraldı ne heves kaldı ne bir şey. Hepsiburada saticisi bulmam lazım namert herifler ikinci el yolluyor. 10 gün oldu sistem yatıyor masada resmen.
S SriuS Picopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #63 barış baskan dedi: Çember iyice daraldı ne heves kaldı ne bir şey. Hepsiburada saticisi bulmam lazım namert herifler ikinci el yolluyor. 10 gün oldu sistem yatıyor masada resmen. Genişletmek için tıkla... Selamlar R24e almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı monitörü memnun musunuz?
barış baskan dedi: Çember iyice daraldı ne heves kaldı ne bir şey. Hepsiburada saticisi bulmam lazım namert herifler ikinci el yolluyor. 10 gün oldu sistem yatıyor masada resmen. Genişletmek için tıkla... Selamlar R24e almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı monitörü memnun musunuz?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #64 SriuS dedi: Selamlar R24e almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı monitörü memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir konu açarsan yardımcı olurlar.
SriuS dedi: Selamlar R24e almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı monitörü memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir konu açarsan yardımcı olurlar.
barış baskan Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 696 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #65 SriuS dedi: Selamlar R24e almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı monitörü memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... çok memnunum aldım kullanıyorum.
SriuS dedi: Selamlar R24e almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı monitörü memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... çok memnunum aldım kullanıyorum.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.244 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #66 barış baskan dedi: çok memnunum aldım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncel fiyatı 4.499 TL. Siz kaça almıştınız bu arada? İndirimden önce almıştınız galiba. Eğer öyleyse yazık olmuş.
barış baskan dedi: çok memnunum aldım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncel fiyatı 4.499 TL. Siz kaça almıştınız bu arada? İndirimden önce almıştınız galiba. Eğer öyleyse yazık olmuş.
barış baskan Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 696 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #67 bluerr dedi: Güncel fiyatı 4.499 TL. Siz kaça almıştınız bu arada? İndirimden önce almıştınız galiba. Eğer öyleyse yazık olmuş. Genişletmek için tıkla... Ben 5.299 TL'ye almıştım bir hafta önce evet 800 TL indirim almış ürün bu fiyata kesinlikle kaçırılmamalı diyorum. Nazar boncuğu olsun hocam 2 kez iade ile uğraştık en azından elimizde sağ salim kullanıyoruz.
bluerr dedi: Güncel fiyatı 4.499 TL. Siz kaça almıştınız bu arada? İndirimden önce almıştınız galiba. Eğer öyleyse yazık olmuş. Genişletmek için tıkla... Ben 5.299 TL'ye almıştım bir hafta önce evet 800 TL indirim almış ürün bu fiyata kesinlikle kaçırılmamalı diyorum. Nazar boncuğu olsun hocam 2 kez iade ile uğraştık en azından elimizde sağ salim kullanıyoruz.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #68 barış baskan dedi: Ben 5.299 TL'ye almıştım bir hafta önce evet 800 TL indirim almış ürün bu fiyata kesinlikle kaçırılmamalı diyorum. Nazar boncuğu olsun hocam 2 kez iade ile uğraştık en azından elimizde sağ salim kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende senin iade ettiğin yerden aldım dün .
barış baskan dedi: Ben 5.299 TL'ye almıştım bir hafta önce evet 800 TL indirim almış ürün bu fiyata kesinlikle kaçırılmamalı diyorum. Nazar boncuğu olsun hocam 2 kez iade ile uğraştık en azından elimizde sağ salim kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende senin iade ettiğin yerden aldım dün .
barış baskan Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 696 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #69 ubiiyy dedi: Bende senin iade ettiğin yerden aldım dün . Genişletmek için tıkla... hangi ürünü aldınız ve hangi satıcı?
ubiiyy dedi: Bende senin iade ettiğin yerden aldım dün . Genişletmek için tıkla... hangi ürünü aldınız ve hangi satıcı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #70 barış baskan dedi: Hangi ürünü aldınız ve hangi satıcı? Genişletmek için tıkla... Lenovo 280, gti bilişim .
barış baskan dedi: Hangi ürünü aldınız ve hangi satıcı? Genişletmek için tıkla... Lenovo 280, gti bilişim .