Lenovo Legion R24e alınır mı?

Bende aldım aynı şekilde bende de ölü piksel vardı. Değişim talebi oluşturdum. Gerçekten bu iş çok sıkıcı ya.

Bende aldım aynı şekilde bende de ölü piksel vardı. Değişim talebi oluşturdum. Gerçekten bu iş çok sıkıcı ya.
Teknoloji biraz da şans işi hocam. Yorumlarda okudum bir müşterinin cihazında 2 kere üst üste ölü piksel çıkmış ve üçüncü değişimde sorunsuz ürün gelmiş. Uğraştırıcı ama yapacak bir şey yok.

Model - Lenovo R24e 23.8 1080p 180 Hz 0,5 ms pivot IPS monitor.

Ürünü almak isteyenler olursa diye 45 günlük deneyimlerimi aktaracağım şimdi. Arkadaşlar monitor de herhangi bir ölü piksel çıkmadı bende lakin bu şans işi size denk gelebilir. Ghosting de yok denecek kadar az OverDrive level 2 yaparsanız iyice azalıyor. Kutu içeriği sağlamdır bandrol ile geldi. Işık sızması ve IPS glow en az seviyedeydi. Zaten IPS kullanıyorsanız hepsinde olur az da olsa. Onun dışında monitörün renkleri gayet doygun ve canlı geldi bana. Parlaklık da abartıldığı kadar düşük gelmedi. En çok parlaklık ile ilgili şikayet vardı çünkü tek çekincem buydu. Bana göre yeterli düzeyde. 45 günlük kullanımım boyunca vereceğim tek eksi maalesef monitörun altındaki tuşlar olacak. Yani ayarları yaptığımız tuşlar. Keşke biraz daha kaliteli olsaydı çünkü bazıları yapışık kalabiliyor. Kalitesiz tuşlardan yapmışlar gibi gözüküyor. Fakat ben bunu sorun etmedim çünkü sadece arada bir FreeSync kapatıp açıyorum. Oda çok nadir onun dışında pek kullanmıyorum. Yapışkan tuşlardan ayar yaptığımız da yapışık kaldığında maalesef biraz sapıtabiliyor. Ayarlar kendi kendine açılıp kapanabiliyor lakin bunu bir bug gibi düşünün kapatıp açınca monitöru düzeliyor. Zaten bu da kronik bir sorun maalesef. R25i-30 kullanırken de buna benzer şeyler vardı. Düzeleceğini düşünüyorum. Son olarak da keşke hoparlör olsaymış pivot özelliğinin yanında inanılmaz güzel olurmuş. Ben 5299₺ ye almıştım şu an tam 1000₺ indirimde 4300₺ ve Hepsiburada satıcısı yani aldığım yer. Hem benim aldığım fiyatı hem de şu anki fiyatı kesinlikle hak ediyor. Bu fiyata daha iyisi bence yoktur. Ufak tefek şeyleri dert etmeyin ben etmedim. Çünkü geçici şeyler. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…