Lenovo Legion R24e alınır mı?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, lenovo r24e monitör kuponla 3.900 liraya geliyor. Sizce bu fiyata alınır mi? Monitör çok elzem olmadığından ucuz geldiği için almak istedim. Lenovo laptopa bağlayacağım .

Merhaba, lenovo r24e monitör kuponla 3.900 liraya geliyor. Sizce bu fiyata alınır mi? Monitör çok elzem olmadığından ucuz geldiği için almak istedim. Lenovo laptopa bağlayacağım .
Alınır. Bütçeniz çıkarsa:

Merhaba, Lenovo R24e monitör kuponla 3.900 liraya geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı? Monitör çok elzem olmadığından ucuz geldiği için almak istedim. Lenovo laptopa bağlayacağım.

Ben kullanıyorum gayet iyi bugün geldi içinde çıkan HDMI 180Hz'de destekliyor.

Merhaba, Lenovo R24e monitör kuponla 3.900 liraya geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı? Monitör çok elzem olmadığından ucuz geldiği için almak istedim. Lenovo laptopa bağlayacağım.

Parolapara ile öderseniz ilk alışverinize özel 500 TL cashback verdi bana size de öneririm.

Ben kullanıyorum gayet iyi bugün geldi içinde çıkan HDMI 180Hz'de destekliyor.

Parolapara ile öderseniz ilk alışverinize özel 500 TL cashback verdi bana size de öneririm.
Cashback kullanım şartı var mi acaba? Bir de banka hesabına aktarabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…