Lenovo Legion R24e vs MSI MAG 256F

Oğuz Alperen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni

MSI MAG 256F mi bu monitör mü? 3000-6000₺ arası alınabilecek en iyi monitör hangisi sizce? Huma H5 v3.1 laptopuma monitör arıyorum. Lenovo hoşuma gitti ama sonradan bahsettiğim MSI monitörü de gördüm. Sizce bu fiyat aralığında tam F/P diyebileceğiniz monitör hangisidir?

Kesinlikle 24G42E al. Ikisinden de daha ustun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Kesinlikle 24G42E al. Ikisinden de daha ustun.
Hocam merhaba. Huma H5 v3.1 laptop var. Valorantta 120-140fps arası veriyor. Şu an eski LG 60hz monitör ile kullanıyorum. Bu önerdiğiniz modelde gsync varmış yanlışım varsa düzeltin benim laptop ile düzgün çalışır mı? Harici bir ekran kart yok iris xe var. Piyasada 3000-6000₺ arası çok fazla monitör var malumunuz hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyoruz. Çoğu birbirine yakın monitörlerin özellikleri de kağıt üzerinde aynı. Önerilerinizi merakla bekliyorum. MSI, Lenovo, AOC gibi birkaç marka arasında gidip geliyorum. Bütçe belli, bu fiyatlara alabileceğim en kaliteli monitörü alıp keyfime bakmak istiyorum.

Attigimiz bu butcede en iyisi, kagit uzerindeki degerler onemsiz. Burdan 24G42E'nin incelemesini bulup okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…