ubiiyy
Hectopat
Daha fazla
Custom çözünürlük oluşturup yüksek yenileme hızı kulalnılır bence. Niye kullanılmasın çok saçam olur öyle bir şey olursa.
Alınır. Ama Black smearing yani VA Ghosting'i kısmında birazcık kötü. Yani kötüden kastım alınmayacak tarzda değil. Bir miktar Black Smearing'e razıysan alabilirsin. Geçişlerde hala hantallık var. Tepki süresinde de birazcık yavaş kalıyor.
Eki Görüntüle 2455804
Aşağıdaki de Philips.
Eki Görüntüle 2455805
Yani daha iyi bir deneyim için az farkla Philips almanı öneririm.
Bende onu düşündüm, saçma olur ama attığım SS kurt düşürdü içime.
Hocam bilgi için teşekkür ediyorum. Bahsettiğin ghosthing kafaya takılacak bir cinsten mi?
Şöyle bir tane outlet ürün buldum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, sence 280Hz Lenovo almak mantıklı mı yoksa 240Hz Philips mi alayım hocam, aradaki 40Hz'den mahrum kalınır mı?
Lenovo 30 dakika boyunca 280Hz oluyor. Sonra otomatik 240Hz'ye düşüyor. Black smearing zaten G65B gibi hızlı monitörlerde de var. Ve bu sorun azımsanmayacak kadar önemli. Philips tercih edin. Philips'te VRR titremesi var ama, ne düzeyde bilmiyorum. Benim OLED monitörlerde de var. Oyunun ana menülerinde veya yükleme ekranlarında olabilir. Çok düşük veya dalgalı FPS alırsan olabilir.
VRR testi dahil incelemesi var burada.
Baktığınız ikinci el bir ürün. Güvenilirliği konusunda bilgim yok.
Hocam peki attığım monitör sence alınmalı mı philipsten bahsediyorum veya alternatif olarak sorunsuz bir monitör var mı 6-6.5 bandında?
Dediğim gibi ikinci el satan bir yer. Güvenilirliği konusunda bilgim yok.
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25M2N3200W ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu modelde alınabilir. Black smearing testlerinde AOC daha iyi çıkıyor Lenovo'dan. İkisinin arasında. Hepsi denk monitörler.
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G3ZM/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
İlgin için çok teşekkür ederim. Para durumuma göre İtopya'dan AOC alabilirim ya da sarı siteden de bakabilirim. Olmadı Philips alacağım, teşekkür ediyorum.