Lenovo Legion T5 sistem alınır mı?

Yer
Mordor
24000-26000 TL fiyat aralığında bir hazır sistem bakıyordum aslında, OEM aklımda hiç yoktu fakat bu fiyata bu özellikler cazip geldi. Sıcaklıklara baktığımda ne GPU ne de CPU 80 derecenin üstüne çıkmıyor bence yeterli. Fan sesi çok değil gibi, görüntü güzel, kasa kompakt, RAM rakiplerine göre daha iyi 2x16 GB 3200MHz HyperX bellekler var, işlemci i5 değil i7 kullanılmış, yazılım desteği mevcut, kablolama güzel gözüküyor, Windows 10 dahili var. Windows 10 internetteki anahtarlar ile ucuza halledilebiliyor ancak tamamen orijinal olması bir artıdır gözümde. Çok dikkatli göremedim fakat M.2 slotu iki tane gibi gözüküyor ve bir tanesini soğutucu ile desteklenmiş, PSU FSP 650W 80+ Gold olarak belirtilmiş ki 3070 ve i7 11700F için yeterli gördüm, 750W olsa daha iyi olurdu tabii.

Düzgün bir OEM sistemi ilk kez görmüş olabilirim, bu sistemin bilinen bir problemi veya benim görmediğim bir sıkıntısı var mı? Bu fiyata AMD ekran kartlı sistem alınır diyebilirsiniz fakat sistemi alacak kişinin başı geçmişte AMD kartlarla yandığı için AMD ekran kartlarına kesinlikle bakmıyor.

l-ü-t-F-e-n kelimesi neden yasaklı anlayamadım, cümle içerisinde naziklik olsun diye kullanmıştım oysaki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…