abfahrt Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Hemen hemen her oyunda yüksek GPU ve yüksek CPU kullanımı oluyor. Son 2 haftadır böyle, niye anlamadım. 2 kere sıfırlamama rağmen düzelmiyor. Anlamadım gitti bir türlü, yüksek GPU kullandığı için de derecesi yükseliyor hemen.
Hemen hemen her oyunda yüksek GPU ve yüksek CPU kullanımı oluyor. Son 2 haftadır böyle, niye anlamadım. 2 kere sıfırlamama rağmen düzelmiyor. Anlamadım gitti bir türlü, yüksek GPU kullandığı için de derecesi yükseliyor hemen.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.942 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Yüksek GPU kullanımında bir anormallik yok. GPU yüksek kullanım göstermesi lazım zaten. CPU kullanımı ne kadar oluyor oyunlarda?
Yüksek GPU kullanımında bir anormallik yok. GPU yüksek kullanım göstermesi lazım zaten. CPU kullanımı ne kadar oluyor oyunlarda?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Aralık 2020 #3 Normal. Asıl sorun kullanılmadığında oluşur. Isınma sorunu için laptopa bir soğutucu alabilirsiniz.