Lenovo LOQ 15APH8 alınır mı?

IamMaxPayne

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışındayım buradan alacağım, bütçe falan sorun değil ben sadece performans ve kötü yanı olup olmadığını öğrenmek için yazdım. Kısaca şu fiyata daha iyisi var falan demeyin sadece performans lazım.

Özellikleri iyi. Fiyatı nedir?
bende biliyorum, sorma amacim eger bu bilgisyarla deneyimi olmus olanlar varsa, son donemin en iyi oyunlari gow, rdr2, fc24, detroit, witcher 3 ve s. gibi oyunlarda fps, isinma falan nasil bunlari ogrenmek icindi. Fiyata gelirsek, Azerbaycan kurumundan cevrildiginde 38 bin tl yapiyor.

tlye cevrildiginde paha geliyor farkindayim amma Azerbaycan kurumu ile 2000 AZN yani, iyi bir fiyat buranin piyasasina gore.

Ben de biliyorum, sorma amacim eger bu bilgisyarla deneyimi olmus olanlar varsa, son donemin en iyi oyunlari GoW, RDR2, FC24, Detroit, Witcher 3 ve s. Gibi oyunlarda FPS, isinma falan nasıl bunlari ogrenmek icindi. Fiyata gelirsek, Azerbaycan kurumundan cevrildiginde 38 bin TL yapiyor.

Aynı model değil ama bende Lenovo kullanıyorum. Kaliteli ve güzel. Dediğiniz oyunları rahat açar dediğiniz PC. YouTube'dan test videosuna tam bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı