q3nzyy Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #1 Merhaba, Lenovo'nun 15IAX9 modelinde MUX switch desteği bulunuyor mu? Bulunuyorsa nasıl açılıyor? Bilen biri yardım ederse memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2025
Merhaba, Lenovo'nun 15IAX9 modelinde MUX switch desteği bulunuyor mu? Bulunuyorsa nasıl açılıyor? Bilen biri yardım ederse memnun olurum.
neor Kilopat Dizüstü Cerrahı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.747 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 q3nzyy dedi: Merhaba, Lenovo'nun 15IAX9 modelinde MUX switch desteği bulunuyor mu? Bulunuyorsa nasıl açılıyor? Bilen biri yardım ederse memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantageyi kur, orda gpu çalışma kipi var en altta sadece ekran kartı modu var sanırım only dgpu olması lazım onu secip yeniden başlatman gerekli. Pratik Özellik Kılavuzu Artı 0 Eksi
q3nzyy dedi: Merhaba, Lenovo'nun 15IAX9 modelinde MUX switch desteği bulunuyor mu? Bulunuyorsa nasıl açılıyor? Bilen biri yardım ederse memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantageyi kur, orda gpu çalışma kipi var en altta sadece ekran kartı modu var sanırım only dgpu olması lazım onu secip yeniden başlatman gerekli. Pratik Özellik Kılavuzu
KS KS q3nzyy Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 Sağol.Denicem dönerim. Artı 0 Eksi