Lenovo LOQ 15IAX9 nasıl?

Miraç Burak

Centipat
Daha fazla  
Sizce nasıl laptop? Yanında kulaklık, mouse ve pad alacağım. Sizce nasıl bu fiyata? Ben şahsen uygun görsümd yine bir sorayım dedim.

Sizce nasıl laptop? Yanında kulaklık, mouse ve pad alacağım. Sizce nasıl bu fiyata? Ben şahsen uygun görsümd yine bir sorayım dedim.

Gayet güzel laptop iyi tercih.

Gayet iyi hocam, 4060'lı 15IRH8 modelini kullanıyorum ben. İndirimden 28bin TL'ye almıştım. Performansı iyi gerçekten, ısınma sorunu da yaşamadım hiç. Tabii ısınıyor ama kritik derecede değil.

Knk aynı laptopu bende aldım fan ile alakalı bir sorunum var yeni konu açtım oraya bakar mısın sende de oluyor mu diye merak ettim ( onay aşamasında sanırım )

Son düzenleme:

Şuan elimde olan cihaz ben de 1 ay önce almıştım şöyle bir sorunu var, cihaz gelirken 170w adaptör şarj ile geliyor yüksek işlemciye ihtiyaç duyulan oyunlarda şarj takılıyken şarjı düşüyor servise gönderip adaptör değişimi oluyor ben henüz adaptör değiştirmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı