Lenovo LOQ 15IAX9 oyun oynarken şarjı bitiyor

Baltam Sivri

Hectopat
Selamlar, akşam %100 şarj doluluğuyla denge kipinde(performans kipi ne yaparsam yapayım açılmıyor bu da bir sorun) RDR2 oynamaya başladım. Şarja takılı olmasına rağmen %10 uyarısı aldım ve Windows kasmaya başladı. Ne yapmalıyım? Teknik ekibe wp üzerinden yazdım ancak hafta sonu çalışılmadığı için pazartesine kaldı.

Pazartesı günü tekrar iletişime geçmeyi deneyin. Sorunu uzaktan çözemezlerse garantiye yollayın.

Hocam bir şey soracağım arkadaş garantiye verdikten sonra düzelince tekrar bu sorun ortaya çıkar mı?

Sorun cihazda değil adaptörde adaptör 230W verilirse servis tarafından sorun düzelir. 170W yetmiyor o cihaza.

Kaç saat oynamıştın, Price'n dediği gibi saatte %5-%10 arası şarj azalıyor. Azalmamasını istiyorsan, BIOStan battery protectionu ON yap bu sayede performans kaybederek bu durumu hiç yaşamazsın.

Kısa sürede şarjın bitiyorsa batarya sorunlu olabilir.

Anormal bir durum varsa direkt burayı arayıp konuş, 230w ile bile değiştirme yapabilirler.

0212 9120134 ( hafta içi mesai saatinde ara )

BIOS ayarını yapsam aşırı performans kaybını yaşar mıyım? Teknik servisi arayacağım.

Battery drain sorunu var da saate %5 falan gidiyor şarj GPU ve işlemci kaç watt çekiyor oyunda?

Şu an yanında değil ama nasıl kontrol edebilirim? Üstelik performans kipide gitti.

BIOS ayarını yapsam aşırı performans kaybını yaşar mıyım? Teknik servisi arayacağım.

Şu an yanında değil ama nasıl kontrol edebilirim?

MSI Afterburner indirip CPU ve GPU wattını göstereceksiniz ekranda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…