M Mustafa_mertye Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. RTX 3050 6 GB ekran kartlı yeni bir laptop aldım. CS 2'de GPU %90 100 CPU %5 12, normal mi? Bilgim yok nasıl olmalıdır kaç değerler iyidir diye yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleme: 24 Ocak 2024
Merhaba arkadaşlar. RTX 3050 6 GB ekran kartlı yeni bir laptop aldım. CS 2'de GPU %90 100 CPU %5 12, normal mi? Bilgim yok nasıl olmalıdır kaç değerler iyidir diye yardımcı olursanız çok sevinirim.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 25 Ocak 2024 #2 Mustafa_mertye dedi: Merhaba arkadaşlar. RTX 3050 6 GB ekran kartlı yeni bir laptop aldım. CS 2'de GPU %90 100 CPU %5 12, normal mi? Bilgim yok nasıl olmalıdır kaç değerler iyidir diye yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Grafik kalitesi yüksek olduğu için ekran kartına yük binmiş diye yorumladım. Bence normal.
Mustafa_mertye dedi: Merhaba arkadaşlar. RTX 3050 6 GB ekran kartlı yeni bir laptop aldım. CS 2'de GPU %90 100 CPU %5 12, normal mi? Bilgim yok nasıl olmalıdır kaç değerler iyidir diye yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Grafik kalitesi yüksek olduğu için ekran kartına yük binmiş diye yorumladım. Bence normal.
M Mustafa_mertye Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 V. Scaletta dedi: Grafik kalitesi yüksek olduğu için ekran kartına yük binmiş diye yorumladım. Bence normal. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler kimse yazmıyor 40 kişi görmüş.
V. Scaletta dedi: Grafik kalitesi yüksek olduğu için ekran kartına yük binmiş diye yorumladım. Bence normal. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler kimse yazmıyor 40 kişi görmüş.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 25 Ocak 2024 #4 Mustafa_mertye dedi: Tamam teşekkürler kimse yazmıyor 40 kişi görmüş. Genişletmek için tıkla... Bu aralar forum böyle. Kimsenin bir şey hakkında bir bilgisi yok. Herkes boş konulara yorum yapmayı seviyor.
Mustafa_mertye dedi: Tamam teşekkürler kimse yazmıyor 40 kişi görmüş. Genişletmek için tıkla... Bu aralar forum böyle. Kimsenin bir şey hakkında bir bilgisi yok. Herkes boş konulara yorum yapmayı seviyor.