serokureber
Femtopat
Daha fazla
Herkese selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi Lenovo LOQ 15IRX10 - 15.6 inch - core™ i7 i7-13650HX - 24 GB - 1 TB - GeForce RTX 5070 bir laptop buldum Hollanda'da yaşıyorum ve şu anda piyasada 1500-1600 Euro'lara satılan bu bilgisayar, emin değilim 1-2 site kontrol ettim, MediaMarkt Nl'de 1200 euroya satılıyor ve çok uygun geldi. Normalde desktop bilgisayar alacaktım fakat bilgisayar mühendisliği okumaya başladım ve okul için de kullanacağım için hem oyun hem ders odaklı düşündüğümüzde sizce mantıklı mı? Teşekkürler.
Sistemin linki şu şekilde: LENOVO LOQ 15IRX10 | 15.6 inch - Core™ i7 i7-13650HX - 24 GB - 1 TB - GeForce RTX™ 5070 kopen? | MediaMarkt
Herkese selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi Lenovo LOQ 15IRX10 - 15.6 inch - core™ i7 i7-13650HX - 24 GB - 1 TB - GeForce RTX 5070 bir laptop buldum Hollanda'da yaşıyorum ve şu anda piyasada 1500-1600 Euro'lara satılan bu bilgisayar, emin değilim 1-2 site kontrol ettim, MediaMarkt Nl'de 1200 euroya satılıyor ve çok uygun geldi. Normalde desktop bilgisayar alacaktım fakat bilgisayar mühendisliği okumaya başladım ve okul için de kullanacağım için hem oyun hem ders odaklı düşündüğümüzde sizce mantıklı mı? Teşekkürler.
Sistemin linki şu şekilde: LENOVO LOQ 15IRX10 | 15.6 inch - Core™ i7 i7-13650HX - 24 GB - 1 TB - GeForce RTX™ 5070 kopen? | MediaMarkt
Hocam bende senin kullandığın cihazı alacağım sanırım.Hala kullanıyor musunuz.i7 13650hx 5060 32Bende RTX 5060 versiyonu var. Amazon üzerinden almıştım. İlkinde MUX switch sorunu vardı, bilgisayar MUX switch yapınca açılmadı ben de değişime verdim. Yenisini verdiler sağ olsun Amazon. Şimdi MUX Switch'te problem yok. Yalnız video izlerken anlık dırr sesi ile donma yaşıyordum. Onu da şimdilik Samsung 990 Pro heatsink NVMe M.2 SSD alarak çözdüm gibi gözüküyor. Bu takılma oyunlarda sorun yaratmadı hiç. Sadece video izlerken başta 1-2 kere yapıyordu, o ara bilgisayarda güç gerektiren bir şey açınca yapıyordu onu da.
Bilgisayar güzel ama malzeme kalitesini düşük tutmuşlar, alüminyum olabilirdi. İçindeki RAM cihaz 4800MHz desteklemesine rağmen -herhalde ellerinde bol miktarda var- 5600MHz Samsung marka RAM takmışlar. Ekran kartı RTX 506 100watts, adaptör 245watts, ekran kartı bellekleri Hynix marka. Yani kısaca malzemede ucuza kaçmışlar. Doğan görünümlü şahin diyebiliriz
Hocam bende senin kullandığın cihazı alacağım sanırım. Hala kullanıyor musunuz? i7 13650HX 5060 32.
Sağolun cevap için hocam dün akşam geçtim siparişi.bugün gelecek diyor kargo bakalım.Bendeki i5 RTX5060 versiyonu. Cihazı kullanıyorum. Şu anlık bir sıkıntısı yok.
hocam pc geldi kurulumlari vs hallettim ama fn+space yapinca klavyedeki isik ne kapaniyor ne de parlakligi degisiiyor. ama kilit ekranina alinca rgbye donuyor.sorun ne olabilir?Bendeki i5 RTX5060 versiyonu. Cihazı kullanıyorum. Şu anlık bir sıkıntısı yok.
Sağ olun cevap için hocam dün akşam geçtim siparişi. Bugün gelecek diyor kargo bakalım.
Bir de kaça aldınız i5 versiyonunu?
Hocam PC geldi kurulumlari vs hallettim ama FN+space yapinca klavyedeki isik ne kapaniyor ne de parlakligi degisiiyor. Ama kilit ekranina alinca RGB'ye donuyor. Sorun ne olabilir?
47k’ya almıştım.Öncelikle hayırlısı olsun. Hemen gelmiş. Benimki de hemen gelmişti. Bendekinde sadece klavye beyaz ışıklı. RGB değil. Klavye üzerinde ya da Lenovo yazılımından renk/parlaklık ayarlarını yapabilirsin diye tahmin ediyorum.
Bu F9'daki yildiza basinca Vantage aciliyor ama orada da herhangi bir klavye ile ilgili ayar bulamadim. Yani ne kapatabiliyorum ne de parlakligi degisiyor.
FN+space yapinca da degismiyor. Ama kilit ekranini acinca Windows l yapip RGB'ye donuyor, kilit ekrani uzerinde FN space calisiyor. Cozemedim de arastiriyorum.