Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

gta online hersey en yuksek 80-100 dlss acinca 300e dogru cikiyor
cs yoldas 200 ustu

Hocam bende gördüm o 10.nesillerde sıkıntı yokmuş diye fakat insan bir tereddüt ediyor. Oyunlarda kaç FPS? Her oyunu aciyordur diye tahmin ediyorum.
az once gta online ultrada takildim guzelce battery drain sorununu videoya cektim 98den basladi ilk fotosunu cekmistim sonra video olarak cektim 96dan 95e dususunu elimde videolu kanitta var 4 dkda %1 dusus saatte %15 yapar bu da 8 10 saat oyun oynadigini dusunursen pc sarjdayken kapaniyor gibi birsey yani.bakalim sonuc ne olacak

bu surecte cpu 82 gpu 84 derece imis 20 dk kadar takildim yuksek performans modunda

su an kapatali birkac dakika oldu cpu 61 gpu 52 derece diyor
 
Son düzenleme:
Bu sorunu gücünü düşürerek çözemez misin peki? Mesela belki de kullandığı güç haddinden fazladır bu kadar güç çekmesine gerek yoktur ve hafif kısıtlamalar yaparak performans kaybı olmadan bu sorun çözülemez mi? Pek bilmiyorum sadece düz mantık yürütüyorum belki bilen biri yardımcı olur.
 
Hocam mantıklı düşündünüz fakat neden düşük güçte kullanayım?Güç kısıtlaması=performansta azalış.Cevabım biraz tersliyor gibi fakat kesinlikle öyle bir niyetim yok.Tahmin ettiğim üzere cihazın adaptörünün gücünün üzerinde bir enerji harcaması olduğundan cihazın tam performansta çalıştığını da düşünmüyorum direkt enerjiyi prizden çekemediği için.Slovakya tarafından cevap geldi ürün bilgileri istediler bakalım ne cevap gelecek.Bir de bizim İzmirli Türk abi dönse iyi olurdu.

Tabiki dengeliye aldığım zaman böyle bir sorun olacağını sanmıyorum fakat yüksek performansta da olmaması gerekli.
 
Cihaz 245W adaptör ile geliyor. Lenovo kendi sitesinden 245W olarak seçebiliyorsunuz eğer oradan aldıysanız. Aynı cihazın hele hele İspanyada 170W ile gelmesi çok ilginç.
 
Son düzenleme:
Cihaz 245W adaptör ile geliyor. Lenovo kendi sitesinden 245W olarak seçebiliyorsunuz eğer oradan aldıysanız. Aynı cihazın hele hele İspanyada 170W ile gelmesi çok ilginç.
Evet gördüm özelleştirme kısmında 10 euro farkla veriyorlar.mediamarkttan aldım,bazıları rgb klavye yok diyo bende var. adaptör gelen var gelmeyen var. Cs oynarken bile düşüyo şarjı.98 96 felan ama bence 96ya kadar felan düşmemesi lazım. Sürekli pili şarj etmeye çalışırsa uzun vadede pil çok aşınır.

pc fena değil bence bileşenlerine göre ısınması normal ortalama 80 civarı takılıyor özellikle 2. Monitöre görev yöneticisi ve legion tools zımbırtısını koyup baktım sıcaklığa 65-85 arası oynadı.

Ama dediğiniz gibi bazılarına (3.taraf siteden alanlara) gelmiş adaptör bilemiyorum artık.madem ucuz bi farkla veriyonuz adaptörü koyun kutuya fiyatı da 10 Euro arttır.1049 değil 1059 veriyiMK.
 
GPU'nun 84 derece olması fazla değil mi ya?

Laptopa göre normal ama sıfır laptopun bu denli ısınma normal değil macun istediği zamanlar demek ki 90a kadar çıkacak sanırım.

Watt ayarlarını 65e çekmek mantıklı gibi duruyor ama buna mecbur bırakmaları çok saçma.
 
Hocam ben herşeyi en yüksek performansa çekip en yüksek ayarlarda oynuyorum belki o yüzdendir
 

Benim aldığım 240watt adaptörlü. Herhangi bir sıkıntı görmedim.

Hocam kusura bakmayın. Rahatsız ediyorum. Sizdeki Lenovo modeli i5 13450HX 5060'li model değil mi? Şu an da 48k olarak gözüküyor. Sizce alınır mı? Bir sıkıntı çıkarır mı (anakart yanma sorunu vb.)

Benim ilk aldığımda MUX switch sorunu vardı, değişim talep etmiştim, değişim ile gelende ciddi bir problem yaşamadım. Ama ileride anakartı yanar mı bilemem. Ona göre her laptopun kronik sorunu var, HP Victus serisinde Hall sensörü gibi.
 
Amazonda made in çin yazıyor sorun çıkmaz umarım hindistan versiyonları yanıyor diyorlardı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…