Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

Hocam özellikler tamam iyi ama cihaz kronik ise o sıkıntı onu demek istedim

Hocam özellikler tamam iyi ama cihaz kronik ise o sıkıntı onu demek istedim
Kronik bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum 2-3 saat stres testi yaptım sorunsuz geçti bunun altı modelinde anakart yapma sorunu vardı ama cihazın tasarımı değiştiği için muhtemelen bu şey ortadan kaldırıldı ki şu an bununla alakalı herhangi bir şikayette göremedim zaten

Şu an kronik problem olmayan cihaz neredeyse yok gibi victus 15'lerde soğutması çok kötü kasaya evlatlık gibi davranmış diyorlar 16'larda kronik sensörü problemi var

Victus 16 D1045NT var 3050 Ti güzel cihaz yapmışlar ama bataryası şişti 3.5 senede

En kötü 1 ay denerim sonra iade ederim sorunlar olursa Amazon sıkıntı yapmıyor

Victus 16 D1045NT var 3050 Ti güzel cihaz yapmışlar ama bataryası şişti 3.5 senede
Batarya şişmesi normal İlk zamanlar monster güzeldi Ben de monster laptopum vardı benim onun da bataryası işte bir zaman sonra yani bataryası şişmeyen cihaz neredeyse yok gibi bir şey, victus 16'larda kronik hel sensörü problem var diyorlar sensörü çıkarınca da işlemci kendini 45 watt'a mı öyle bir şey sabitliyormuş

Benimki D serisi idi yoktu hocam. Lenovo Legion Y520 kullandım 5 sene taş gibiydi batarya falan şişmedi. Teknoloji geliştikçe ürünler kalitesizleşiyor maalesef

Benimki D serisi idi yoktu hocam. Lenovo Legion Y520 kullandım 5 sene taş gibiydi batarya falan şişmedi. Teknoloji geliştikçe ürünler kalitesizleşiyor maalesef
Ram tek slotu olduğu için çift slot yaparsak minimum 20 30 fps farkeder .
Çift ram slotuna geçtiğiniz zaman gerçek performansını alırsınız.

Gpu %5 değil alt tab atıp baktığım için böyle oluyor , bu uygulama lenovo legion space.
onun haricinde lenovo vantage ve lenovo toolkit indirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…