Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

Amazondan almanı öneririm bende bu modeli aldım ve aldıktan 3 4 gün sonra indirime girdi , iade edip yenisini aldım kabul ettiler
Ve win11 kurman lazım haberin olsun

Alınır 5050 modelini kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Hocam rica etsem şu sorularimi toplu olarak cevaplar misiniz: Ne zaman aldınız, aldiktan sonra şu ana kadar herhangi bir sorunla karşilaştinizki ve çözümü varsa neydi, oyunlardaki FPS niz vb. nasıldı, yaptiniz ve yapmamizi tavsiye ettiginiz ayarlar var mı? Ek olarak dicekleriniz var mı bir de aynisini aldimda bende bir de Windows 11 mi kuralım.

Windows 11 kurun hocam. 1 ay önce aldım. Aldıktan sonra herhangi bir problem yaşamadım. Oyunlardaki FPS gayet tatmin edici 144Hz'i sorunsuz kullanabilirsiniz. FrameGen ile baya bir FPS artışı var God of war, Cyberpunk gibi oyunlarda. Aldıktan sonra herhangi bir ayar yapmadım ama tavsiye verecek olursam Legion Space veya Lenovo Vantage kurmayın. Lenovo Vantage sürücü olmadığından çalışmıyor Legion Space ise çok ağır çalışıyor. Legion Toolkit kurmanızı tavsiye ederim bide laptop sabit kalacaksak pil korumasını açmanızı öneririm %80'e sabitleyip pil ömrünü arttırıyor. Ayrıca bilmiyorsanız Fn+Q ile performans modları arası, Fn+R ile ekran yenileme hızını değiştirebilirsiniz.

Anladım hocam bu modlari ayri olarak sadece Legion tool kit ten mi duzemleyebiliriz bir de NVIDIA'nin uygulamasi var ya ekstra zaten.

Anladım hocam bu modlari ayri olarak sadece Legion tool kit ten mi duzemleyebiliriz bir de NVIDIA'nin uygulamasi var ya ekstra zaten.
Bu laptop ile gelen bir mod değişim tuşu uygulamayla alakası yok. Legiontoolkit ile aynı görevi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…