Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

Hocam yeni aldım yeni alınca yapmam gerekenleri bir de varsa öneriniz uygulama falan söyler misiniz (Lenovo kullanıclari için örnek şunu yükleyin gibisinden)
Legion ToolKit indirin kesinlikle laptop ile ayarları oradan yapabiliyorsunuz. Sürücüleri ise Vantage kurarak yapabilirsiniz ama sadece güncelleme için. Onun dışında Gökay hocamın dediği gibi Win11 kur mutlaka. Driver oto kuracak ama sen dediğim gibi Vantage üzerinden kolay bir şekilde update edebilirsin.

Lenovo Vantage bu seride çalışmıyor maalesef.

Legion ToolKit indirin kesinlikle laptop ile ayarları oradan yapabiliyorsunuz. Sürücüleri ise Vantage kurarak yapabilirsiniz ama sadece güncelleme için.

Lenovo Vantage bu seride çalışmıyor maalesef.
15ırx10 aldıysan çalışıyor

Bende Lenovo vantage çalışıyor internetten indirdim, 15ırx10 var

Yok hocam 15IRX10 serisi cihaz kullanıyorum ve driver olmadığı için LOQ sekmesi yok ayar yapamıyorsunuz. Aynı sorun 15AHP10 modellerinde de geçerli.

Bende indirip denedim basta sıkıntı çikartiyor ama ek şeyini indirince oluyor. Ama fan sayfasj ya da LOQ yazan bir sayfa bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…