Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

Onlar performans modu hocam fan değil. Fan ThinkBook modellerinde var...
pardon performans modu , evet vantage'de bu tarz şeyler yok
varsada tasarımları daha farklı şekilde işlenmiş var mı emin değilim hatırlamıyorum

Evet böyle bir şey yok bizde niye yok hocam. Biliyor musunuz?
Lenovo desteğe defalarca yazdım hiçbir fikirleri yok Legion Space diye rezalet bir yazılım çıkarmışlar yeni cihazları o yazılıma zorluyorlar aşırı saçma.

pardon performans modu , evet vantage'de bu tarz şeyler yok
varsada tasarımları daha farklı şekilde işlenmiş var mı emin değilim hatırlamıyorum
Yok direk böyle şeyler Vantage hocam LegionSpace uygulamasına taşımışlar bu laptop için ayarları oradan yapabiliyorsunuz ama berbat bir yazılım.

işletim sistemi win11 olunca muhtemelen böyle birşeye geçtiler , zamanla düzeltirler inşallah
önce legion modellerine çıkardılar sonra loq entegre ettiler falan muhtemelen.

Karşılaştığın yazılım sorunları neler ? Bende sorunsuz çalışıyor gibi şuanlık

Son düzenleme:
Vantage yazılımını kullanamıyorum. Power plan driverı yok.

forumlarda konuşulanlara baktım eskiden varmış sonradan lenovo legion üzerinden yapılmaya başlanmış bu tarz ayarlar.
Vantage üzerinde artık ufak tefek ayarla yapılabiliyor , daha çok donanım taramaları falan bu işler için yarar.
Güç planı özelleştirmesini legion üzerinden yaparsın ancak sağ tarafda özelleştir var

Ben şu anlık Vantage kullanıyorum bir de performans modlari arasinda kontrol yaparsam okey gibi ya (altliklı fan almadim ama almayı planliyorum) bunlar yeterli gibi ya zaten. Bir 2 3 testi yapmadım Cinebench falan onları da yapayim mi ya sizce ya da benzerlerini.

Lenovo legion ve lenovo toolkit indir bunlar yinede dursun
Legion üzerinden oc falanda yapılabiliyormuş sanırım biraz baktım sonra kapattım leptopu

Lenovo Legion ve Lenovo toolkit indir bunlar yine de dursun.
Legion üzerinden OC falan da yapılabiliyormuş sanırım biraz baktım sonra kapattım laptopu.

Onlari biraz baktimda bulamadim yine bakacağım ama şimdi kapadim PC'yi bende.

Onlari biraz baktimda bulamadim yine bakacağım ama şimdi kapadim PC'yi bende.
internete lenovo loq legion driver download yazınca direkt yukarda çıkıyor öyle indir , sitesinde gerekli driver kısımlarında gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…