Lenovo LOQ 15IRX10 kullanıp sorun yaşayanlar veya yaşamayanlar var mı?

Krain

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, soru açık. Sorun yaşayanlar ne gibi sorun yaşıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiminde anakart yanıyor,kiminde ısınma ve fan sorunları oluyor. Şans işi hocam gayet güzel bir bilgisayar ama önermem,gerçekten sorun yaşayan çok fazla kişi var.

Kiminde anakart yanıyor,kiminde ısınma ve fan sorunları oluyor. Şans işi hocam gayet güzel bir bilgisayar ama önermem,gerçekten sorun yaşayan çok fazla kişi vaR

Kiminde anakart yanıyor,kiminde ısınma ve fan sorunları oluyor. Şans işi hocam gayet güzel bir bilgisayar ama önermem,gerçekten sorun yaşayan çok fazla kişi var.
IRX10 modeli için konuşuyorum önceki modellerde var anakart sorunu

IRX10 modeli için konuşuyorum önceki modellerde var anakart sorunu
Ben de almayı düşünüyorum. Sorun olduğunu söyleyenlerin hepsi eski modelde ve geneli Hindistan üretimli olanlar galiba. Isınma sorununa gelecek olursak bu kadar güçlü laptopların bu fiyatlardaki muadillerinin soğutmalarının mükemmel olmasını bekleyemeyiz ama optimize ederek ayarlar yaparak sıcaklıkları normal seviyelere çok minimal performans kaybıyla çözebildiklerini gördüm forumlarda vs. tabii bu modelin de ileride ne göstereceği bilinmez ama şu an için kullanıp memnun olan bir sürü kişiyle konuştum ve aklıma yattı. Black Friday bekliyorum indirime girer mi bilmem ama 15IRX10 almayı düşünüyorum çünkü her laptoptan şikayetçi herkes. Biri bir laptopu önerirken bir diğeri onu kötülüyor. Tek sorun olarak biri ghostingten şikayetçiydi galiba onu tartışıyorlardı. O konuya açıklık getirildi mi ya da normal düzeylerde mi bilemiyorum.

Şu anlık fiyatı iyi değil mi? 43 bin bandında 5050'li model var.

Şu anlık fiyatı iyi değil mi? 43 bin bandında 5050'li model var.
Fiyatı fena değil evet ama daha üst modelleri düşerse onları belki alırım diye. 5060lı en az 24gb ram ve 1tb kapasite gerektiği için 50-55bin TL gibi fiyatlara çıkıyor. Amacım biraz upgradeli almak, acelem de yok zaten. Artarsa yine sorun değil ben şansımı beklemekten yana kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…