OSMANLITORUNU01 Yoctopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadım.
Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadım.
Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 OSMANLITORUNU01 dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadı çok iyi Genişletmek için tıkla... OSMANLITORUNU01 dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu değerler çok iyi sormak istediğiniz şey nedir?
OSMANLITORUNU01 dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadı çok iyi Genişletmek için tıkla... OSMANLITORUNU01 dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu değerler çok iyi sormak istediğiniz şey nedir?
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 27 Haziran 2025 #3 OSMANLITORUNU01 dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadım. Genişletmek için tıkla... Gayet normal. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025
OSMANLITORUNU01 dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 model bilgisayarımda oyun oynarken CPU'nun 42 derece olması normal mi? Bir bucuk saat BF 1 oynadım. Genişletmek için tıkla... Gayet normal.
Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #4 Hocam ana kart yakma sorunu var diyorlar sizde bu sorunla karşılaştınız mı?
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 27 Haziran 2025 #5 Kayra Enes dedi: Hocam anakart yakma sorunu var diyorlar sizde bu sorunla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... O sorun 12. nesil HX Intel işlemcili modellerde var
Kayra Enes dedi: Hocam anakart yakma sorunu var diyorlar sizde bu sorunla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... O sorun 12. nesil HX Intel işlemcili modellerde var
Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #6 BenVarımAmaVarım dedi: O sorun 12. nesil HX Intel işlemcili modellerde var Genişletmek için tıkla... Peki 14.nesillerde?
BenVarımAmaVarım dedi: O sorun 12. nesil HX Intel işlemcili modellerde var Genişletmek için tıkla... Peki 14.nesillerde?
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 27 Haziran 2025 #7 Kayra Enes dedi: Peki 14.nesillerde? Genişletmek için tıkla... Sadece 12 ve 13. nesil modelleri olduğunu biliyorum 14ü nerede gördünüz
Kayra Enes dedi: Peki 14.nesillerde? Genişletmek için tıkla... Sadece 12 ve 13. nesil modelleri olduğunu biliyorum 14ü nerede gördünüz
Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #8 BenVarımAmaVarım dedi: Sadece 12 ve 13. nesil modelleri olduğunu biliyorum 14ü nerede gördünüz Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ya calisa çalışa beyin kalmadı 13.nesil demek istemiştim
BenVarımAmaVarım dedi: Sadece 12 ve 13. nesil modelleri olduğunu biliyorum 14ü nerede gördünüz Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ya calisa çalışa beyin kalmadı 13.nesil demek istemiştim
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 27 Haziran 2025 #9 Kayra Enes dedi: Hocam kusura bakmayın ya calisa çalışa beyin kalmadı 13.nesil demek istemiştim Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğimiz kadarıyla yok ama 13. nesillerin fiyatında daha iyi GPU ve işlemcili olan Ryzen modeller var sanırım sizin konunuza atmıştım.
Kayra Enes dedi: Hocam kusura bakmayın ya calisa çalışa beyin kalmadı 13.nesil demek istemiştim Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğimiz kadarıyla yok ama 13. nesillerin fiyatında daha iyi GPU ve işlemcili olan Ryzen modeller var sanırım sizin konunuza atmıştım.
Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #10 BenVarımAmaVarım dedi: Hocam bildiğimiz kadarıyla yok ama 13. nesillerin fiyatında daha iyi GPU ve işlemcili olan Ryzen modeller var sanırım sizin konunuza atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar fazla Forum yazdım ki görmemiş olabilir kusura bakmayın
BenVarımAmaVarım dedi: Hocam bildiğimiz kadarıyla yok ama 13. nesillerin fiyatında daha iyi GPU ve işlemcili olan Ryzen modeller var sanırım sizin konunuza atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar fazla Forum yazdım ki görmemiş olabilir kusura bakmayın