Lenovo LOQ 15IRX9 vs Aorus 15 BKF vs ASUS TUF A15-FA507NV

Bütçe
50000

derya34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun için laptop arıyorum. Birkaç tane buldum ve kararsızım. Oynayacağım oyunlar GTA 5, RDR 2, Cyberpunk 2077 ve son çıkan oyunları kasmadan en düşük 1080p görüntüde dropsuz oynamak istiyorum.

Hangisini almalıyım?

Kim dedi hocam bunu size? AMD işlemciler tam tersi daha serin çalışıyor.
Netten araştırdığımda okumuştum.2 gündür oyun laptopu arıyorum ve her markada şunun kronik sorunu var bu böyle kötü vs yorumlar geliyor, biri diyor iyi güzel diğeri kötü diyor.

Yukarıda bahsettiğim oyunları en az 1080p de yüksek ayarda oynatıcak laptop lazım, sizde tavsiye ediyormusunuz bunu ?

2 saat 41 dakika inceleme videosu var YouTube'da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafama yattı gibi bu.

Neden peki? Amd çok ısınıyo gibi yazılar okumuştum da yanlış sanırım?
Asus A15 serisi ısınma sorunlu bir seri. Soğutma sistemi başarılı olmadığı için watt sınırı var.
Neyse tavsiye ettiğim cihaz DDR5, RTX 4070 ekran kartlı, 7. nesil Ryzen 7 işlemcili. Yani bu bütçede alınabilecek en iyi bileşenler mevcut. LOQ serisinin soğutma performansı da oldukça iyi.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…