Lenovo LOQ alınır mı?

Hocam selamlar tam da konuda üstünde durdugunuz laptopu almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Ben gayet memnunum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım bence alınabilir.

Bahsettiğiniz cihaz bu değil mi bir de ısınması ve soğutma sistemi hakkında çok söylenen var ne düşünüyorsunuz

Evet bu. Isınma konusuna geleceksek ısındığı doğru ama Gaming laptop olduğu için her türlü cihaz yaklaşık bu kadar ısınır bu fiyat bandında büyük ihtimalle. Ben çok bilgisayarı zorlayacak oyun oynamadığım için soğutmaya bir şey diyemiyorum.Umarım yardımcı olmuştur.

Hocam selamlar tam da konuda üstünde durdugunuz laptopu almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Neredeyse bir yıl olacak gayet memnunum. Herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım. Oyun içerisinde uzun sürede illa ki bir miktar ısınma olur fan sesi olur hemen hemen her markada böyledir zaten.

Neredeyse bir yıl olacak gayet memnunum. Herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım. Oyun içerisinde uzun sürede illa ki bir miktar ısınma olur fan sesi olur hemen hemen her markada böyledir zaten.
Hocam hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…