Bu sistem hoşuna gitti, bilgisayarda çok ağır oyunlar oynamıyorum işte Cyberpunk, RDR2 falan. Daha çok CS2 takılırım, ara sıra GTA 5, Minecraft falan. Benim için CS2 daha önemli, 1440x1080 gibi çözünürlüklerde, orta ayarlarda oynayabilir miyim? Üniversitede yazılım mühendisliği düşünüyorum, o zaman da işimi görür mü? Şu an lise 2'yim, yaza doğru almayı düşünüyorum.
Bu sistem hoşuna gitti, bilgisayarda çok ağır oyunlar oynamıyorum işte Cyberpunk, RDR2 falan. Daha çok CS2 takılırım, ara sıra GTA 5, Minecraft falan. Benim için CS2 daha önemli, 1440x1080 gibi çözünürlüklerde, orta ayarlarda oynayabilir miyim? Üniversitede yazılım mühendisliği düşünüyorum, o zaman da işimi görür mü? Şu an lise 2'yim, yaza doğru almayı düşünüyorum.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 15-FB3706NT AMD Ryzen 7 8845HS 16GB RAM 1TB SSD 6GB RTX 4050 15.6 inç Full HD 144Hz FreeDOS Mika Gümüşü B9KM3EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 15-FB3706NT AMD Ryzen 7 8845HS 16GB RAM 1TB SSD 6GB RTX 4050 15.6 inç Full HD 144Hz FreeDOS Mika Gümüşü B9KM3EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
Bu çok iyiymiş hocam fiyatı da gayet uygun, arkadaşımda HP victus var ama onun i5 12.nesil rtx 4050 ve deli dehşet ısınıyordu. Hatta altına soğutucu katıyor ekstra öyle kullanıyordu oyunlarda bunda öyle bir şey olur mu?
Bu çok iyiymiş hocam fiyatı da gayet uygun, arkadaşımda HP Victus var ama onun i5 12.nesil RTX 4050 ve deli dehşet ısınıyordu. Hatta altına soğutucu katıyor ekstra öyle kullanıyordu oyunlarda bunda öyle bir şey olur mu?
Sorun o işte hocam o yüzden victusa bakıp konu açmadım. Bu bütçelerde soğutma sorunu olmayan laptop yok mudur? Gönderdiğiniz laptop ta deli dehşet ısınır mı yani altına ekstra soğutucu takmak gerekir mi? Bir tane menü vardı oradan fanı en sona fullesem mesela iş görmez mi?
Sorun o işte hocam o yüzden Victus'a bakıp konu açmadım. Bu bütçelerde soğutma sorunu olmayan laptop yok mudur? Gönderdiğiniz laptop ta deli dehşet ısınır mı yani altına ekstra soğutucu takmak gerekir mi? Bir tane menü vardı oradan fanı en sona fullesem mesela iş görmez mi?