Lenovo LOQ Intel işlemci modeli mi AMD mi?

alibrk44

Centipat
Daha fazla  
Merhaba daha önce konu açıp arkadaşıma AMD modelini almıştım. Şimdide kendim için alacağım Intel Core i5 12450HX 16GB modelini mi almalıyım yoksa biraz daha ekleyip Amd Ryzen 7-7435HS Ryzen modelli olan 8 GB ama arkadaşıma aldığımda 8 GB RAM'i boşa düşmüştü ondakini alıp ilave edebilirim 16ya tamamlarım. İşlemci yönünden i5mi daha iyidir Ryzen 7 mi iyidir aşırı fark oluşturur mu? Link atarsanız vade farksız 6 taksit olmasına dikkat edin taksitle alacağım.

Hatta şu an Amazon'da i5 modelli olan daha ucuz 35 bin lira.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanan var mı 1 TB olduğu için daha avantajlı ve sanırım işlemci yönünden de artı ama Acer hiç kullanmadım.

Bir de hp victus önerir misiniz fiyat bakımından şu an 33 bin TL.

Intel Core i7-13650HX işlemcili modele 5K fark değer mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Kullanan var mı 1 TB olduğu için daha avantajlı ve sanırım işlemci yönünden de artı ama Acer hiç kullanmadım.

Bir de hp victus önerir misiniz fiyat bakımından şu an 33 bin TL.

Intel Core i7-13650HX işlemcili modele 5K fark değer mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam ben size negatif yönlerini soyleyeyim siz ona göre karar verin.

Attığınız Victus limitli bir cihaz ve ekranı diğer 2 model arasında en kötüsü.

Üstte atılan nitro 5 ısınan bir cihaz, kullandığı işlemciyi soğutamiyor. Kullananlardan turboostu kapatanlar var. ( Benim bahsettiğim i7 12650h olandı burdaki 12700h bir fark olduğunu pek sanmıyorum ama )

Loq ise 42 bin falan olsa bence alınırdı buna 46 bin vermek bana saçma geliyor biraz daha ekleyince 4070 alabiliyorsun zaten.

Ek olarak LOQ ve nitro 5te 57-60 wh civarı batarya var yani batarya anlamında bu iki cihazda biraz uzebilir.

Burda bana kalırsa en güzeli 13650hx olan LOQ, ancak dediğim gibi o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum 41-42 gibi olsa alınırdı.

Bende i5 12450hx 4060 olan loq var hatta bende Amazondan almıştım. Battery drain harici yani şarj adaptörünün yetersiz olması harici bir sorun yok şimdilik. İ7de 230w koydukları için onda sorun olmayacaktır.

Bütçe olarak bakarsak burda ısınmasına rağmen en mantıklısı nitro 5 gibi duruyor biraz işlemciye limit falan koyar idare edersin.

LOQ birkaç gün kullandığım için hoşuma gitmişti herhangi bir sıkıntısınıda görmemiştim. Peki 4070'li model 45 bandında bulabilir miyim acaba. Nitro 5 soğutma konusunda sıkıntılıysa limit koyup uğraşmak istemiyorum açıkçası. i5 modelli LOQ 35kya alınır mı? Ryzen işlemciyle arasında büyük fark var mı?

LOQ birkaç gün kullandığım için hoşuma gitmişti herhangi bir sıkıntısınıda görmemiştim. Peki 4070'li model 45 bandında bulabilir miyim acaba. Nitro 5 soğutma konusunda sıkıntılıysa limit koyup uğraşmak istemiyorum açıkçası. i5 modelli LOQ 35kya alınır mı? Ryzen işlemciyle arasında büyük fark var mı?
4070li cihazı 50k altına bulmak imkansız diyebiliriz. Bulursan kaçırma. 12450hx loq alınır ama battery drain olabilir, pil ömrü çok uzun olmaz. Bunlar sorun değilse bence güzel cihaz

44 bine çıkabilirsen bunu öneririm. Bunda 230w adaptorle geliyor ve battery drain sorunu olmuyor diye hatırlıyorum. Bir 16gb ram takviyesi şart ama

Veya 52 bine çıkabilirim derseniz en mantıklı cihaz bi
n11'den HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

44 bin liraya 6 taksit ile lenovo loq modelini aldım. Çok düşündüm i5 modeli nesil olarakta geride olduğu için alıpta bir kaç sene sonra performans yönünden sıkıntı çekmek istemedim. Umarım sıkıntısız gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı