Lenovo LOQ paneli ghosting yapıyor

fenerliq

Hectopat
Bu laptopu aldım Amazon.com.tr
Her şeyi on numara ama ghosting var ve FIFA da acayip rahatsız etti. Sorum şu bu laptoplarda kronik bir sorun mu yoksa bana mı denk geldi ne yapabilirim acaba? Görselde de gözüktüğü üzere çok belli oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2508.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Amazon üzerinden sizin gibi indirimdeyken aldım. Yine Lenovo'nun IdeaPad Gaming 3 modelini kullanıyordum onda ghosting gerçekten hiç yoktu. UFO testini eski laptopumla karşılaştırınca çok şaşırdım. Yeni serisinde nasıl bu kadar kalitesiz bir ekran var anlayamadım. CS Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynadığım için ghosting beni çok rahatsız etti. Müşteri temsilcisiyle konuyla alaklı konuştum. Windows 11 yükleyip driverları güncelleyip denememi söyledi, sorun devam ederse video isteyeceklerini, o şekilde yetkili servise gönderebileceğimi söylediler. Aynı cihaz bir arkadaşımda da var. Onun cihazı Windows 11, test ettiğimizde onda da ghosting var. Yetkili servise gönderdiğimde sorunu nasıl çözecekler ya da çözebilecekler mi bilmiyorum. Ama denemek isterseniz servisle görüşebilirsiniz.

Cihaz performans konusunda gerçekten çok tatmin edici. Ama ekrandaki ghosting de bir FPS oyunu oynayan birisi için bir o kadar rahatsız edici.

Teşekkürler dostum sağ ol.

Ben sorunun çözüleceğini sanmıyorum yani aslında ortada çözülecek bir durum var mı o bile belli değil. Bu tür ekranların doğal bir yani olarak düşünebiliriz aslında Ghosting'i.

Bence doğal değil. IdeaPad Gaming 3 kullanıyordum daha önce onu satıp bu bilgisayara geçtim. Fiyat olarak daha pahalı bir cihaz bu. Bir de yeni bir seri. Bu derece ghosting kabul edilebilir mi bilmiyorum.

Bence doğal değil. IdeaPad Gaming 3 kullanıyordum daha önce onu satıp bu bilgisayara geçtim. Fiyat olarak daha pahalı bir cihaz bu. Bir de yeni bir seri. Bu derece ghosting kabul edilebilir mi bilmiyorum.

Demek istediğim belli bir modelin tüm panellerinde ghosting var mesela benim laptopumun modeli. Yani şans eseri mi denk geliyor yoksa modellerin paneline göre hepsi mi böyle oluyor değişen bir şey mi ondan emin değilim.

Demek istediğim belli bir modelin tüm panellerinde ghosting var mesela benim laptopumun modeli. Yani şans eseri mi denk geliyor yoksa modellerin paneline göre hepsi mi böyle oluyor değişen bir şey mi ondan emin değilim.

Maalesef kronik diyebiliriz. Müşteri temsilcisi bana panelin değişebileceğini söyledi ama yine bir LOQ panel takılırsa değişen bir şey olmaz çünkü tüm panelleri ghostingli.

Maalesef kronik diyebiliriz. Müşteri temsilcisi bana panelin değişebileceğini söyledi ama yine bir LOQ panel takılırsa değişen bir şey olmaz çünkü tüm panelleri ghostingli.

Evet kastettiğim bu. Bu modelin tüm panellerinde olan bir sorun çözülecek bir şey yok burada.

Değiştirecek kadar uğraşacaklarını sanmıyorum ama keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…