MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 8 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. LENOVO Lp1s Tws Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kablosuz Telefon Kulaklığı Siyah - Fiyatı, Yorumları LENOVO Lp1s Tws Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kablosuz Telefon Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com LENOVO Lp5 Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - Siyah lp5, o - Fiyatı, Yorumları LENOVO Lp5 Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - Siyah lp5, o yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. LENOVO Lp1s Tws Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kablosuz Telefon Kulaklığı Siyah - Fiyatı, Yorumları LENOVO Lp1s Tws Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kablosuz Telefon Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com LENOVO Lp5 Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - Siyah lp5, o - Fiyatı, Yorumları LENOVO Lp5 Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - Siyah lp5, o yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bursalı Hacı Java Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 301 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Dandik bir Lenovo V15. Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 Her ikisini de kullandım ciddi bir kalite farkı var aralarında. LP5'i öneririm. Hem kutusu daha sağlam ayrıca kesinkle sesi daha iyi. LP5 resmen uygun fiyatlı bir AirPods gibi. LP1s ise plastik oyuncak gibi.
Her ikisini de kullandım ciddi bir kalite farkı var aralarında. LP5'i öneririm. Hem kutusu daha sağlam ayrıca kesinkle sesi daha iyi. LP5 resmen uygun fiyatlı bir AirPods gibi. LP1s ise plastik oyuncak gibi.