Lenovo M100 Gaming Mouse Alınır mı?

Bütçe
100

diskokid06

Hectopat
Daha fazla  
Bende Logitech M170 model bir kablosuz mouse var. Memnunum fakat oyun oynarken küçük geliyor. Çok da para vermeden daha büyük bir mouse almak istedim. Kuponla Lenovo M100 Gaming mouse 75TL'ye geliyor. Onu alacağım sanırım fakat önerilerinizi de okumak isterim. Genelde Single Player oyunlar oynuyorum arada da CS Battlefield falan bu mouse işimi görür mü?

Almanı tavsiye etmiyorum.
neden hocam

O paraya duble iskender yersen daha çok faydasını görürsün. Benim tavsiyem bütçeni yükselt düzgün bir mouse al.
lenovo markası güvenilir değil midir hocam dpi ayarlaması ileri geri tuşları vs. güzel gözüktü bana maalesef bütçemi fazla yükseltemem başka kalemlerde de harcamam çok olduğu için bu mouse beni neden tatmin etmez sizce

Çok az daha ödersin Legion M300 almanı öneririm. M100 dandik bir ürün.
zaten yıllarca kablosuz laptop mouseuyla oyın oynamaya alışmış biriyim bu onlardan daha iyi bie hissiyat vermez mi

Son düzenleme:
Bende Logitech M170 model bir kablosuz mouse var. Memnunum fakat oyun oynarken küçük geliyor. Çok da para vermeden daha büyük bir mouse almak istedim. Kuponla Lenovo M100 Gaming mouse 75TL'ye geliyor. Onu alacağım sanırım fakat önerilerinizi de okumak isterim. Genelde Single Player oyunlar oynuyorum arada da CS Battlefield falan bu mouse işimi görür mü?
Üzmez gibi, o fiyata ne beklediğine de bağlı tabii

Bütçeden dolayı plastik kutuya para veriyorsun gibi düşünebilirsin. Bütçeyi çok yükseltmeden uzun ömürlü mouse almanı tavsiye ederim. Hafif ve yüksek DPI tercih ederseniz Corsair Katar Pro tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı