Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #1 Lenovo marka Bluetooth kulaklıklar alınır mı? LENOVO Lp80pro Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Tws Siyah - Fiyatı, Yorumları LENOVO Lp80pro Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Tws Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu cihaz dikkatimi çekti. Silikonsuz istiyorum, fiyatı da makul geldi. Alınır mı? Ya da alternatif bu fiyatta ne alınabilir?
Lenovo marka Bluetooth kulaklıklar alınır mı? LENOVO Lp80pro Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Tws Siyah - Fiyatı, Yorumları LENOVO Lp80pro Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Tws Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu cihaz dikkatimi çekti. Silikonsuz istiyorum, fiyatı da makul geldi. Alınır mı? Ya da alternatif bu fiyatta ne alınabilir?
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #2 QCY T13 bakabilirsin. Xiaomi alt markası. Ablam kullanıyor. Memnun. Ben de en kısa vakitte alacağım.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #3 OptimyX dedi: QCY T13 bakabilirsin. Xiaomi alt markası. Ablam kullanıyor. Memnun. Ben de en kısa vakitte alacağım. Genişletmek için tıkla... Silikonsuz istediğim için QCY tercih etmek istemiyorum.
OptimyX dedi: QCY T13 bakabilirsin. Xiaomi alt markası. Ablam kullanıyor. Memnun. Ben de en kısa vakitte alacağım. Genişletmek için tıkla... Silikonsuz istediğim için QCY tercih etmek istemiyorum.