Cakko Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Merhaba, Mac mini M4 için bu monitör alınır mı? Bütçem en fazla bu civarlarda.
4 4GBişlemci Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #2 Cakko dedi: Merhaba, Mac mini M4 için bu monitör alınır mı? Bütçem en fazla bu civarlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak aynı komboyu düşünüyorum . Aldınız mı , memnun musunuz?
Cakko dedi: Merhaba, Mac mini M4 için bu monitör alınır mı? Bütçem en fazla bu civarlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak aynı komboyu düşünüyorum . Aldınız mı , memnun musunuz?
Cakko Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 4GBişlemci dedi: Hocam tam olarak aynı komboyu düşünüyorum . Aldınız mı , memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Yan kısımlardaki ışık sızmaları hariç bu fiyata fena değil.
4GBişlemci dedi: Hocam tam olarak aynı komboyu düşünüyorum . Aldınız mı , memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Yan kısımlardaki ışık sızmaları hariç bu fiyata fena değil.